Dalaman Kayacık Sahili'nin muhteşem görüntüsü

Dalaman Kayacık Sahili mutlaka gezilmesi gereken güzide yerlerden biri. Burada deniz adeta sonsuzluğa uzanıyor gidiyor. Muhteşem görüntüsü herkesi kendine hayran bırakıyor.

GİRİŞ 19.08.2021 13:24 GÜNCELLEME 19.08.2021 13:24 KAYNAK HABER7

Haber7 / Menekşe Gümüş Yılmaz

Kış aylarında sörf yapmak için en güzel adreslerden biri olan Dalaman Kayacık Sahili denizi ve kumsalıyla harika bir yer. Yaz aylarında ise herkesi güneşi ve deniziyle çekiyor kendine. Sahilde fotoğraf çekilmek için harika yerler var. Denize karşı konumlandırılan salıncaklardan bunlardan biri. Gün batımını izleyen herkes burada salıncaklara binerek fotoğraf çekiliyor. Çok güzel görüntüler elde edilen yerde çiftler nikah törenlerini de yapabiliyorlar.

Denizin kenarında güzel süslemelerle oluşturulan platform çiftlerin evet demesi için harika bir yer oluyor. Bu güzel günde çekilen fotoğraflarda ise manzara güzel anlara eşlik ediyor. Sahil boyunca böyle çok güzel köşeler, detaylar görmek mümkün. Harika bir gezi noktası olduğu gibi uzayıp giden Akdeniz suları da görmeye değer. 

KAYACIK SAHİLİ 

Eşsiz güzellikteki plajları ile biliniyor Dalaman. Her köşesi ayrı bir güzellik sunan yerlerden biri de bu güzel sahil oluyor. Muhteşem bir gezi adresi ve herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer. 

10 kilometre uzunluğunda ve Sarıgerme Plajı ile birleşen bir kumsala sahip. Kumsal üzerinde salıncaklar kurulu. Çok güzel eğlence yeri burası. Yeni evlenen çiftler ve balayı çiftleri soluğu burada alıyor. Gün batımı burada bir başka güzel izleniyor. 

120 kilometre uzunluğa sahip olan plaj 100 metre genişliğe sahip. Kışın sörf yapmak için uygun odluğu gibi yazın da çarşaf gibi sular karşılıyor. Kumsalı ise pamuk gibi yumuşak ve dinlendirici. Akdeniz'in bu güzel plajı tertemiz. Kilometrelerce uzanan plajda kayalar da bulunuyor. Ayrı bir fotoğraf noktası olarak burası da çok güzel bir gezi yeri oluyor. 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL