Ören Plajı: Sırtında tarihi topraklar önünde masmavi deniz

Milas'ta denize girilecek harika yerlerden biri Ören Plajı. Muhteşem kumsalı ve masmavi tertemiz suyu bulunuyor. Her mevsim yüzmeye müsait olan plaj ailelerin uğrak yeri.

GİRİŞ 16.09.2021 14:30 GÜNCELLEME 16.09.2021 14:30 KAYNAK HABER7

Milas'ta gezilecek yerlerden biri olan Ören Plajı her mevsim tatilcilerin tercih ettiği bir adres. Pırıl pırıl denizi ve muhteşem doğası bulunan plajın arkasında tarih yatıyor. Gezmeye, keşfetmeye değer plaj yılın her ayı tercih edilebildiği gibi özellikle yaz günlerinde ailelerin uğrak yeri oluyor.  

Uzayıp giden masmavi denizinde dinlenmek ve plajında güneşlenmek için Türkiye'nin dört bir yanından buraya tatile gidenler oluyor.  

Mükemmel bir manzarada içinizi ısıtacak bir plaj. Ören'de ucuz bucaksız plajlardan biri burası da. Kristal gibi tertemiz bir su sizi karşılıyor. Her mevsim herkesin uğrak yerlerinden biri. Çevresinde yamaç paraşütü yapacak yerleri de var.  

8-9 kilometrelik sahil şeridi var. Bu plaj ise sadece 2 kilometre uzunluğunda. Zengin canlı yaşamına da ev sahipliği yapıyor. Tertemiz sularda deniz canlıları hayatını devam ettiriyor.  

Sessiz ve sakin olan Ören Plajı kafa dinlenerek isteyenlerin tercihi oluyor. Plaja yakın yerde yatlar ve teknelerin demir attığı bir de liman bulunuyor. Limanda teknelerini bırakan turistler etrafı keşfederek plajların keyfini de çıkartıyor.  

Ören'de yamaç paraşütü yapmak da mümkün. Çevrede en heyecanlı ve güzel aktivite yamaç parşütü. Turistlerin en çok ilgi gösterdiği aktivitelerden biri. Harika bir deneyim yaşamak için Ören tatilinde tercih edilebilir. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL