Kocaeli'de yer çekimine karşı duran 'ters ev'

Herkesin dikkatini çeken gezi adreslerinden biri ters ev. Kocaeli'de bulunan ev hayrete düşürür nitelikte. Buraya yolu düşen herkes mutlaka ziyaret etmeli. Evdeki bütün eşyalar ve düzenlemeler en ince detayına kadar ters.

GİRİŞ 15.09.2021 11:47 GÜNCELLEME 15.09.2021 11:47 KAYNAK HABER7
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye'de gezilecek harika yerlerden biri Kocaeli. Yaz, kış dört mevsim gezilecek harika adreslerin bulunduğu adreste herkesi hayrete düşüren bir yer bulunuyor. En ince detayına kadar düşünülüp yerleştirilen bu evde her şey ters duruyor. Türkiye'nin dört bir yerinde bulunan ters evlerden biri Kocaeli ters ev müzesi. 

Salon, mutfak, banyo, yatak odası ve daha fazlası her yer ters olarak döşenmiş. Görenleri hayrete düşüren ev dışından da bakıldığında ters konumlanmış görünüyor. Kapısından girdiğinizde ise sizi giriş bölümü karşılıyor. İki katlı inşa edilen evde merdivenler düz sadece. İlk giriş bölümünde masalar tavanda dururken baş döndürücü detaylarda kaybolmak garanti. 

Banyoda ise lavabo, klozet, duş ters görünüyor. Bu evin içerisinde girip biraz daha gezmeye başladığınızda artık ters olan ev değil de siz olabilirsiniz. En ince detayına kadar düşünülmüş olan evde nerede bir düz eşya görmek isteseniz bulamıyorsunuz. süper eğlenceli mekanda çocuklar çok eğleniyor. Hayal dünyalarını da geliştiren çocuklar keyifli saatler geçirerek evin her köşesini keşfediyor. 

Kocaeli'deki ters ev iki katlı olarak inşa edilmiş. Her detayında terslik gördüğünüz evin merdivenlerinden çıkarak ikinci katı da gezebilirsiniz. İkinci katta ise yine bir oturma salonu döşenmiş. Burada da düz olan hiçbir şey yok. 

Ters ev sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Burada fotoğraf çekinen herkes büyük beğeni topluyor. saatlerce vakit geçirip eğlenebileceğiniz evde fotoğraf çekilecek birçok nokta var. 

KOCELİ'DEKİ TERS EV NEREDE?

Kocaeli Kartepe'de yer alan ters ev Ormanya yaşam alanının hemen yakınında bulunuyor. Burayı gezince Kocaeli Ormanya yaşam alanı da keşfedilecek çok güzel bir alan olarak gezilebilir. 

KOCAELİ TERS EV GİRİŞ ÜCRETİ 

Kocaeli'de bulunan Ters Ev’e girmek isteyen kişiler için ücretler şöyle belirlendi; 

0-3 Yaş Ücretsiz

4-18 Yaş 10TL

18- Yaş Üstü 15TL olarak belirlendi.

Ters Ev’in kapısı saat 10.00’da açılacak, 18.00’de kapanacak.

YORUMLAR 2
  • tahsin 2 yıl önce Şikayet Et
    İSTANBUL ÇATALCA'DA VAR Benzeri
    Cevapla
  • niğdeli 2 yıl önce Şikayet Et
    gidip de paranızla rezil olmayın. korona zamanı içeriye maskesiz kim varsa alıyorlar. ne sayı kontrolü yapılıyor ne bi şey, tek düşündükleri para.
    Cevapla