Muhteşem doğa manzarası ve tertemiz hava: Bağbaşı Yaylası

Bağbaşı Yaylası Denizli'de gezilecek en güzel adreslerden biri. Harika bir gezi yeri olan yayla serin havasıyla dikkat çekiyor. Yemyeşil doğası ve keşfedilecek harika yerleri bulunan yaylada konaklamak da mümkün.

GİRİŞ 05.10.2021 10:14 GÜNCELLEME 05.10.2021 10:14 KAYNAK HABER7
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bağbaşı Yaylası harika gezi yerlerinden biri. Denizli'de yemyeşil doğası ve harika manzarası ile dikkat çeken yaylada konaklamak ya da kamp yapmak da mümkün. Çocukların da çok güzel vakit geçirebileceği alanlar bulunuyor. Oyun alanlarında parklar, ve daha birçok keşfedebilecekleri yerler bulunuyor. Tertemiz havası ve yemyeşil doğası da çocukların keşfedebileceği muhteşem bir yer. Bağbaşı Yaylası Denizli'nin en yeşil tepe noktası. 

BAĞBAŞI YAYLASI 

Bağbaşı mevkiinden teleferiğe binerek yaylaya ulaşmak mümkün. Muhteşem manzaraları bulunan  tepeden biraz daha yolculuk yaparak yaylaya ulaşabilirsiniz. Yayla sizi yemyeşil görüntüsü ile karşılayacak. 1400 metre rakımda bulunan yayla yazın en serin noktalardan biri. Yaylada bulunan tesisler gezmeye gelen kişileri çok güzel misafir ediyorlar. Bungalov evlerde ya da kamp alanlarında konaklamak mümkün. Su elektrik, tesisi de bulunan yaylada kamp için her ihtiyaç mevcut.

Yazın doğal klimaya sahip olan yayla kışın ise bembeyaz kara bürünüyor. Bungalov evlerde kalmak isteyenler için 30 adet ev bulunuyor. Ayrıca alanda kıl çadırı, restoran, piknik alanı, 10 adet yöresel ürün satış yeri, büfeler, mescid ve çadır kamp alanı bulunuyor. 

BAĞBAŞI YAYLASI ÇEVRESİ VE DOĞASI 

1400 metre rakımda bulunan yayla çok güzel bir doğaya ve keşfetmeye değer canlı yaşamına sahip. Zeytin Yaylası'ndan buraya 1,7 kilometre yolculuk ederek gelebilirsiniz. Yazın burada doğal klima alanı bulunuyor. Denizli merkezi sıcaktan kavrulurken burada çok serin bir hava bulunuyor. 

BUNGALOV EVLER

Evler bir oda ve salondan oluşuyor. Evlerin içerisinde şömine ve soba da bulunuyor. Kışın geldiğinizde karın yağışını izleyip tadını çıkardıktan sonra sıcacık soba yanında keyifli vakit geçirebilirsiniz. 

Yaylaya teleferik sistemiyle ulaşmak mümkün. Çevredeki yemyeşil doğa manzarasını böylece izleyebilirsiniz. Yükseklikte muhteşem bir yayla manzarası izleyebilirsiniz. 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 1
  • Yağız 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok harika bir yer teleferik korkunuz yoksa gidin derim
    Cevapla