Munzur'da kış bir başka güzel

Erzincan ile Tunceli arasında yer alan 3300 metre yükseklikteki Munzur Dağlarında kar yağışının ardından kış güzelliği doyumsuz görsellik oluşturdu.

GİRİŞ 06.12.2019 15:01 GÜNCELLEME 06.12.2019 15:01 KAYNAK İHA

Her mevsimin ayrı bir güzellik kattığı Anadolu, kışa girdi. Yurdun dört bir yanından ayrı ayrı kış manzaralarının geldiği bu aylarda, mevsimin en güzel yaşandığı yerlerden biri de Munzur Dağları oldu.

 

Erzincan ile Tunceli arasında yer alan 3300 metre yükseklikteki Munzur Dağlarında kar yağışının ardından kış güzelliği doyumsuz görsellik oluşturdu.

 

MUNZUR BEYAZA BÜRÜNDÜ

Yaz aylarında tertemiz suların aktığı dereleri, buzul gölleri ve yeşilin onlarca tonuna bürünen çayırlarıyla saklı güzelliği sahip Munzur Dağları kar yağışının ardından beyaz örtüyle kaplandı.

Erzincan’dan doğa yürüyüşü için Munzur Dağlarına çıkan vatandaşlar soğuk havaya aldırış etmeden uzun süre seyri güzelliği izledi. Doğa yürüyüşü yapan vatandaşlar, Doğu Anadolu Bölgesi'nde zengin florası, endemik türleri ve yaban hayatı varlığı açısından dikkat çeken Munzur Dağlarının yılın her mevsimi doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini kendine hayran bıraktığını söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL