Muhafazakar tatilin en güvenilir adresi: HalalBooking

Online rezervasyon siteleri, tatil ve turizm sektörünün en dinamik parçalarından biri. Tek bir tık ile aradığınız tatil seçeneğine ulaşabildiğiniz bu siteler, çeşitlilik açısından farklılık gösteriyor. Aradığınız tatil tipine yönelik hizmet veren siteler arasında muhafazakar tatil anlayışı ile hizmet veren HalalBooking, yalnızca Türkiye değil, dünyanın bir çok noktasında İslami hassasiyetlere uygun hizmeti veriyor.

Muhafazakar tatilin en güvenilir adresi: HalalBooking
Muhafazakar tatilin en güvenilir adresi: HalalBooking
GİRİŞ 03.02.2020 16:12 GÜNCELLEME 03.02.2020 16:12 KAYNAK HABER7
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Turizm sektörünün büyüyen ve gelişen parçalarından biri, İslami konspetteki tatil anlayışları. Bu alanda özellikle Türkiye'de faaliyet gösteren oteller, muhafazakar anlayışa uygun hizmet verirken, bu tatili arayanların internetteki adresi HalalBooking oluyor.

 

 

2009 yılından bu yana faaliyet gösteren HalalBooking, muhafazakar tatil sektörünün lokomotifi konumunda. Sürekli artan ve gelişen bir piyasası bulunan İslami tatil anlayışına yönelik müşterilerine hizmet veren HalalBooking bu alandaki en kapsamlı platform.

 

 

İSTEĞE GÖRE TATİL PLANI

HalalBooking'i muadillerinden ayıran önemli bir özelliği bulunuyor. Aklınızdaki tatil planını tek bir tık ile ayağınıza kadar getiren HalalBooking, online rezervasyon sitelerinden ayrı bir çalışma prensibi var. İslami tatil anlayışını detaylı bir şekilde sunan HalalBooking, "mükemmel tatil" anlayışını her şey dahil paketler ile size sunuyor.

Özellikle İslami konseptin vermiş olduğu bazı hassasiyetlere özellikle dikkat eden HalalBooking, bu alanda lider olmasını zengin filtreleme seçeneğine borçlu.

FİLTRELEME SİSTEMİ

Herkesin muhakkak bir kez deneyimlediği online rezervasyon sitelerine göre oldukça farklı bir filtreleme sistemi bulunan HalalBooking, aradığınız her şeyi size tek bir ekranda gösteriyor.

Destinasyondan lokasyona, fiyat arralığından tarihe kadar pek çok standardın yanı sıra özel seçenekleri de sisteminde barındıran filtreleme, bir tatile dair her şeyi belirleyebilmenize olanak sağlıyor ve bu sistemi ile oldukça iddialı bir konumda. Nasıl mı? 

Helal tatil konseptinde istediğiniz otele ulaşabilmeniz adına en önemli özellikler elbette yemekler ve yerleşkede alkol satışının olup olmaması ile kadın erkek bölümlerinin birbirinden bağımsız olması. Bu noktada aradığınız seçenekleri bu filtreleme özelliklerinden bulabilir, gönül rahatlığı ile tatilinizi yapabilirsiniz.

YİYECEK İÇECEKLERDE HELAL HASSASİYETİ

Filtreleme özellikleri arasında dikkat çeken bir seçenek de yiyecek ve içecekleri seçebilme şansı. Her ne kadar sistemde kayıtlı oteller içerisinde yemeklerin helalliğinden yana bir kuşku bulunmasa da yer yer yurt dışında yaşanabilecek bazı problemlerin önüne geçmeyi size vaat ediyor HalalBooking.

Burada rezervasyon sitesinin size sağladığı şey, beğendiğiniz, gitmek istediğiniz otellerde alkol servisi bulunsa dahi odanızda ve yaşam alanlarınızın çevresinde alkol tüketimi ve servis edilmemesini sağlıyor.

Rezervasyonunuzun hemen sonrasında otelin sistemine düşen bu seçeneklere göre, odanız, yemek bölümünüz, kısacası tatil boyunca faaliyet göstereceğiniz alanların alkolsüz olması en önemli özellik. Buna odalarınızda bulunan minibarda bulunabilecek alkollü içeceklerin de çıkartılması da dahil.

Aynı hassasiyet yemeklerde de gösteriliyor. Helal olmayan yemeklerin de verildiği otellerde, HalalBooking, otel ile görüşüp yemeklerinizin farklı kaplarda pişirilmesini ve diğer yiyecekler ile temas etmemesi garantisini sizlere veriyor.

AİLE VE MAHREM ALANLARI

HalalBooking'in sağladığı ve diğer rezervasyon sitelerine göre fark sağladığı filtreleme özelliklerinden biri de, kadın erkek bölümlerinin ayrı olduğu yerlerin yanı sıra aile alanlarının da seçenek olarak sunulması.

Mahrem alanlarının gösterilmesinin yanı sıra otellerde aile alanlarının da bulunup bulunmadığını, buna göre seçenek olarak sunan HalalBooking, İslami anlayışa uygun bir tatil yapabilmenizin yanı sıra aileniz ile keyifli vakitler geçirebilmenizi sağlıyor. 

HALALBOOKİNG HER YERDE

İslami tatil anlayışı, günümüzde turizm sektörünün gelişen alanlarından biri. Her geçen gün artan yatırımlar ile hem oteller, hem de tesisler artık bu seçeneğe yoğunlaşıyor. İslami hassasiyetlerin uygulandığı otellere ulaşmak isteyen tatilciler açısından HalalBooking oldukça önemli bir platform. Zira dünyanın hemen her yerinde etkinlik gösteriyorlar.

Türkiye'nin 7 bölgesinde 653 tesis ile çalışan HalalBooking, aralarında İngiltere, Yunanistan, Fransa ve İtalya'nın da bulunduğu pek çok Avrupa ülkesinde hizmet veriyor. Bunun yanı sıra Maldivler, Mauritius, Singapur ve Fas gibi egzotik bölgelerde de faaliyet gösteriyor.

YORUMLAR 1
  • GURKAN OZMEN 4 yıl önce Şikayet Et
    para icin yapmayacagınız yok.helal bookıng uzerınden 19350 tl ye rezervasyon yaptırdım.hesabıa euro ıle alısverıs yapmıs gibi odeme gondermısler.20210 tl odeme yaptım.defalarca aramama ragmen beni kumpasa getirip .kazıkladılar.ama hakkımı helal etmiyorum
    Cevapla