AnadoluJet'ten çok uyguna bilet fırsatı

Türk hava Yolları'nın yurt içinde uçuşlar yaptığı AnadoluJet yurt dışına açılıyor. AnadoluJet, 29 Mart itibarıyla yeni yurt dışı uçuşları kapsamında 1 dolardan başlayan fiyatlarla seyahat imkanı sunacak.

AnadoluJet'ten çok uyguna bilet fırsatı
AnadoluJet'ten çok uyguna bilet fırsatı
GİRİŞ 25.02.2020 09:13 GÜNCELLEME 25.02.2020 09:14 KAYNAK AA, HABER7
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yurt içi uçuşlarda hem uygun fiyatlı hem de konforlu uçuşun adresi AnadoluJet yurt dışına açıldı. Hem de lansmana özel çok uygun fiyatlı uçuşlarla.

 

 

Türk Hava Yolları'nın alt markası AnadoluJet, 29 Mart itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa havalimanlarından başlayacağı yeni yurt dışı uçuşları kapsamında 1 dolardan başlayan fiyatlarla seyahat imkanı sunacak.

 

 

21 ÜLKEYE 1 DOLARDAN BAŞLAYAN FİYATLAR

Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamaya göre, Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Belçika, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsrail, İsveç, İtalya, Kuveyt, Rusya ve Suudi Arabistan'ı uçuş ağına ekleyen AnadoluJet, toplamda 21 ülkeye sefer düzenleyecek.

AnadoluJet, yeni destinasyonları kapsamında sınırlı sayıda koltuk için geçerli olacak bir indirim kampanyası da düzenledi. Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcular, 1 Mart'a kadar tüm satış kanalları üzerinden alacakları biletlerle 29 Mart- 24 Ekim döneminde vergiler hariç 1 dolardan başlayan fiyatlarla uçma imkanı elde edecek.

Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılamayacak.

Türkiye, Bağdat, Erbil ve Tel Aviv çıkışlı uçuşlar 1 dolardan, Bakü, Barcelona, Berlin, Frankfurt, Paris, Milano, Moskova, Roma ve Tiflis çıkışlı uçuşlar 1 avrodan, Londra çıkışlı uçuşlar 1 sterlinden, Bahreyn çıkışlı uçuşlar 1 Bahreyn dinarından, Kuveyt çıkışlı uçuşlar 1 Kuveyt dinarından, Dubai çıkışlı uçuşlar 9 Birleşik Arap Emirlikleri dirheminden, Dammam ve Riyad çıkışlı uçuşlar 9 Suudi Arabistan riyalinden başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Kopenhag, Stokholm, Cidde, Medine, Tahran ve Ercan seferleri kampanyaya dahil olmayacak. Bebek ve Jetgenç yolcu tipi de kampanya kapsamı dışında kalacak.

YORUMLAR 2
  • rahmi gündoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    biletleri nereden alıyoruz
    Cevapla
  • ibadullah Avci 4 yıl önce Şikayet Et
    Rekabet artar ve gurbetteki vatandaslar icin super olur.
    Cevapla