İstanbul Boğazı'ndan eşsiz manzaralar

Koronavirüsün etkisiyle sokak ve caddelerin boşaldığı şu günlerde denizler de ıssız kaldı. İstanbul Boğazı'nın alışkın olduğumuz gemilerle dolu görüntüleri gitti yerine bomboş, ıssız bucaksız bir mavilik manzaraları geldi.

GİRİŞ 29.03.2020 11:09 GÜNCELLEME 29.03.2020 13:31 KAYNAK İHA, HABER7

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Türkiye’de de görülmesi ile birlikte vatandaşlar sokağa çıkmayarak adeta kendi olağanüstü hallerini ilan etti. Her gün yüzlerce gemi trafiğine ev sahipliği yapan İstanbul Boğazı'nın virüs nedeniyle sessizliğe bürünmüş hali havadan görüntülendi.

 

 

Her gün yerli ve uluslararası yüzlerce geminin geçtiği İstanbul Boğazı koronavirüsü nedeniyle sessizliğe büründü. İstanbullular sahilleri ve boğazı "Evde kal" mesajına uyarak tamamen bomboş bıraktı.

 

 

Havadan görüntülenen İstanbul Boğazı’nda ise Şehir Hatlarına ait birkaç geminin ve transit geçiş yapan gemiler haricinde başka hiçbir geminin olmadığı gözüktü. İstanbul’un eşsiz manzarası havadan çekilen görüntülerde izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Kız kulesi ve çevresinde hafta sonu olmasına rağmen kimse bulunmadı. Tüm şehrin çekilen görüntülerde adeta sessizliğe büründüğü anlaşılıyor. 

                                         

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL