Akvaryum Plajı, Avrupa'nın en iyileri arasında seçildi

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti Bozcaada'daki Akvaryum Plajı, İngiliz The Guardian gazetesinin seyahat yazarları tarafından Avrupa'nın en temiz 30 plajından birisi olarak gösterildi.

Akvaryum Plajı, Avrupa'nın en iyileri arasında seçildi
Akvaryum Plajı, Avrupa'nın en iyileri arasında seçildi
GİRİŞ 08.05.2020 10:15 GÜNCELLEME 08.05.2020 10:19 KAYNAK THE GUARDİAN

Dünyayı sarsan Koronavirüs salgını sonrası hayatın nasıl normale döneceği, hatta tatil planlarının yapıldığı dönemde İngiliz The Guardian gazetesi, Avrupa'nın en temiz 30 plajı listesini yayınladı.

 

 

Listede Türkiye'den 5 plaj yer aldı. 

 

 

AKVARYUM PLAJI LİSTE BAŞI

Türkiye'den listeye giren 5 plajdan biri ise turizm cenneti Bozcaada'daki her yıl binlerce turistin pırıl pırıl ve buz gibi sularında yüzmeyi, kumsalında güneşlenmeyi tercih ettiği Akvaryum Plajı oldu.

Turkuaz renginde, ince kumuyla adanın el değmemiş koyları arasında yer alan Akvaryum Plajı'nda, her yaz binlerce kişi kumsalda güneşlenip, denizde yüzüyor.

LİSTEDE 5 PLAJ

İngiliz The Guardian gazetesinin Türkiye'den seçtiği diğer plajlar ise Muğla'nın Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesi'ndeki İztuzu Plajı, Muğla'nın Fethiye ilçesi Uzunyurt Mahallesi'ndeki Kabak Koyu da, Antalya'nın Kaş ilçesindeki dünyaca ünlü Patara Plajı ile Kemer ilçesindeki Çıralı Sahili şeklinde oldu.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL