Kahramanmaraş'ın kartpostallık manzaraları

Kahramanmaraş'ta doğa fotoğrafçılığı ile uğraşan genç, 13 yıldır kentin doğal güzelliklerini kare kare fotoğraflıyor. 35 yaşındaki Doğan Yenigül'ün çektiği fotoğraflar kartpostallık manzaralar oluşturuyor.

Kahramanmaraş'ın kartpostallık manzaraları
Kahramanmaraş'ın kartpostallık manzaraları
GİRİŞ 18.05.2020 09:40 GÜNCELLEME 18.05.2020 09:40 KAYNAK İHA

35 yaşındaki Doğan Yenigül, 13 yıldır Kahramanmaraş'ın her köşesini gezerek 10 binin üzerinde fotoğraf çekti.

Sabahın erken saatlerinde kalkıp güneşin doğuşunu izleyerek huzur bulduğunu söyleyen Yenigül, fotoğraf makinesiyle dağlara çıkıp Kahramanmaraş'ın en güzel doğal manzaralarını çekiyor. Yenigül'ün çektiği kareler kartpostallık manzaralar oluşturuyor.

"BU GÜZELLİKLERİ HERKES YAŞAMALI"

35 yaşındaki Yengül 13 yıllık uğraşısı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

 "22 yaşındayken aktif şekilde dağcı kulüplerine, doğa gezilerine katılmaya başladım. İnsanların bilmediği güzellikleri keşfetmek ve onları fotoğraflayıp doğa severlerin beğenisine sunmak en büyük hayalimdi. Memleketimin mükemmel bir doğası var. Bu mükemmellikleri hem yaşamak hem de fotoğraflamak anlatılmaz bir duygu. Hafta sonları manzaraya karşı çadırlarımızı kurarak gözlerimizi eşsiz manzaralara açtık. Bu güzellikleri mutlaka herkes yaşamalı. Özellikle bulutların üzerindeki heyecanımı, o anki fotoğrafladığım manzara tarif edilemez bir mutluluktu. Kahramanmaraş’ın güzelliklerini fotoğraflamaya ve kentin tanıtımına katkı sunmaya devam edeceğim" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL