İngiliz The Times gazetesi Türkiye'ye övgüler yağdırdı

İngiliz The Times gazetesinin gezi editörü Chris Haslam Türkiye'ye övgüler yağdırdı. Bodrum'da yaptığı tatil boyunca İngiltere'den daha güvenli olduğunu söyleyen Haslam, "Güvenli tatilin tek adresi Türkiye" dedi.

İngiliz The Times gazetesi Türkiye'ye övgüler yağdırdı
İngiliz The Times gazetesi Türkiye'ye övgüler yağdırdı
GİRİŞ 20.08.2020 15:46 GÜNCELLEME 20.08.2020 15:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İngiliz The Times gazetesinin gezi editörü Chris Haslam Türkiye'ye övgüler yağdırdı.
Bodrum'da yaptığı tatili kaleme alan Haslam "Güvenli tatilin tek adresi Türkiye" derken, tatili boyunca İngiltere'de olduğundan daha güvende olduğunu söyledi.

Fransa, İspanya, Yunanistan ilk günden beri hiçbir Cvid-19 önlemi almazken, Türkiye'de otellerin Güvenlik Sertifikası aldığını belirten Haslam, oteldeki pandemi önlemlerine de övgüler yağdırdı.

Denize giren, yamaç paraşütü yapan çevredeki restoran ve kafelerde zaman geçiren Haslam, gittiği her yerde güvenlik tedbirlerin çok başarılı bir şekilde alındığını ve herkesin maskeli olduğunu, temasa müsaade etmediğini, neredeyse her noktada dezenfektan bulunduğunu ve ateş ölçümü yapıldığını belirterek bu tedbirlerin diğer Avrupa ülkelerindeki tatil beldelerinde olmadığını da yazısına ekledi.

Otellerde çokça sağlık birimlerinin olduğunu, PCR testi yapılabildiğini ve karantina için tecrit edilmiş özel odalar olduğundan da bahseden Haslam, sosyal mesafenin de bulunduğu her yerde başarılı bir şekilde uygulandığını belirtti.

Haslam yazısının son kısmında ise "dünya pandemiden kırılırken, herkes yeni normale alışırken insan Türkiye'de salgın hastalık olduğunu unutuyor" ifadelerini kullandı.
 

 

YORUMLAR 8
  • Aycan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir CHP li derki; yalan herşey yalan, rakamlar yalan hasta sayısı hayatını kaybedenlerin sayısı hepsi yalan, çok fazla ölü var çok fazla hasta var, turistler korkmasın gelmemezlik yapmasın diye devlet yalan söylüyor der, o zaman bu elin ecnebisi de yalan söylüyor ;)
    Cevapla
  • KARTAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Rakamların doğrusunu CHP biliyorsa neden açıklıyamıyor. Çünkü yalanın ve iftiranın belgesi olmaz
    Cevapla
  • KARTAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Cevapla
  • poyrazi 3 yıl önce Şikayet Et
    ağustosun sonuna gelmişiz yaz sezonu bitmiş ingiliz gazetesi ülkemizi öğmüş hadi ordan adi adamlar yine hangi melanet peşindesiniz
    Cevapla
  • vefakar 12 3 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler İngiliz The Times seviyoruz seni
    Cevapla
  • dadaş35 3 yıl önce Şikayet Et
    Bide CHP lilere sorun.
    Cevapla
  • cemilog 3 yıl önce Şikayet Et
    Biden CHP'liler olmasın
    Cevapla
  • Basri 3 yıl önce Şikayet Et
    Başta CHP ye,sonrada diğer kör yandaşlarına duyrulur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle