Avrupa'nın en iyi otelleri listesi: Türkiye'den iki yer listede

Seyahat dergisi olan Travel + Leisure Avrupa'nın en iyi otellerinin bulunduğu yerleri açıkladı. Bu oteller içerisinde İtalya, Hollanda, İspanya gibi yerler bulunsa da Türkiye'den de yerler bu listede bulunuyor. Standartları yüksek, lüks ve manzarası harika olan bu oteller gezginlerin oyları ile sıralanmış. Derginin en iyi oteller listesi haberin detaylarında.

Avrupa'nın en iyi otelleri listesi: Türkiye'den iki yer listede
Avrupa'nın en iyi otelleri listesi: Türkiye'den iki yer listede
GİRİŞ 08.09.2020 16:26 GÜNCELLEME 08.09.2020 16:26 KAYNAK HÜRRİYET

Dünyanın her yerinde birbirinden güzel mimarilere ve ihtişama sahip olan otelleri bulunuyor. Bu yıl için herkesin seyahat planları aksamışken Travel + Leisure Avrupa'nın en iyi otellerini gezginlerin tercihleriyle belirleyerek yayınladı. İçerisinde İstanbul’dan da oteller bulunuyor. Manzarası harika ve görünümü muhteşem olan oteller lüks bir hayatın kapılarını açıyor adeta. İşte dergide yayınlanan sıralamaya göre otellerin manzaraları.

AVRUPA'NIN EN İYİ OTELLERİ

Raffles İstanbul / Türkiye

Dergi okuyucularının seçtiği otel Boğaz manzarasına sahip. Avrupa'nın en iyi otelleri sıralamasında ise birinci sırada yer alıyor. Herkesi büyüleyen özelliğinin Boğaz manzarası olduğu şüphesiz bir gerçek.

Shangri-La Hotel Londra / İngiltere

Travel + Leisure dergisinin listesinde bu otel ikinci sırada yer alıyor. Harika bir görünümü var ve mutfağı ile beğeni topluyor. Gezilecek yerlere de yakın olduğu için gezi sevenler tarafından iyi not almış.

Hotel Café Royal Londra / İngiltere

Sıralamada üçüncü sırayı alan otel yine İngiltere'de. Harika bir iç mimariye sahip ve çevresinde keşfedilecek güzel gezi adresleri bulunuyor.

Ritz Paris

Tam bir Fransız kültürünü yansıtan otellerden. İçeriğinde diğer otellerde bulunan bütün hizmetler yer alıyor. Bu sebeple dışarda günlük rutin işler için zaman kaybı yaşanmıyor. Otel çok merkezi bir noktada bulunduğu için gezi yerlerine de yakın.

The St. Regis Floransa / İtalya

Derginin listesinde beşinci sırayı alan otel bazı tarihi gezi noktalarına çok yakın. Bu nedenle de turistlerin çok tercih ettiği otellerden biri.

Mandarin Oriental Münih / Almanya

Otel diğer oteller gibi gezi adreslerine yakın olması ile gözde noktalardan biri olmuş ancak bu oteli popüler yapan aynı zamanda restoranı. Harika bir mutfağı bulunuyor.

The Milestone Hotel & Residences Londra / İngiltere

Listenin yedinci sırasında yer alan otel diğerleri gibi gezi adreslerine yakın konumda ve ço merkezi bir yerde alıyor. Otelin sıralamaya girmesini mimarisi etkilemiş olabilir muhteşem bir kültürel mimariye sahip.

Park Hyatt Milano / İtalya

Otelin odalarında büyük ve geniş mermer banyolar bulunuyor. Yorgunluğu atmak için en iyi alternatif olan bu banyolar gezi severlerin bu oteli sıralamaya almasına yetmiş. Odaların bazıları şehir manzarasına sahip.

J.K. Place Roma / İtalya

Roma'nın kalbinde denilecek yerde bulunuyor otel. Bu yüzden gezi severlerin Roma seyahatinde tercih ettiği otellerden biri. Görünümü ve dekorasyonu da harika detaylara sahip.

The Stafford Londra / İngiltere

Şık ve büyüleyici olan otel geçen seneye göre daha düşük bir sıralamada yer alıyor. Çok işlek bir caddede bulunan otel en çok beğeni toplayan yerlerden biri.

The Connaught Londra / İngiltere

Mayfair bölgesinde bulunan otel görünümü ile herkesi büyülüyor. Çok şık ve güzel bir görsele sahip. Listede 11. sırada yer alan otel şıklığı ile öne çıkan adreslerden biri.

De L’Europe Amsterdam / Hollanda

Tam bir tarihi eser niteliğindeki otel harika mimariye sahip. Orta Çağ’dan kalan bir kalenin temelleri üzerine kurulmuş ve mimarisi de o dönemin ruhunu yansıtır nitelikte.

Four Seasons Hotel İstanbul at Sultanahmet / Türkiye

Başlangıçta cezaevi olarak inşa edilen bu otel birçok ünlü şairin hapis günlerini geçirdiği bir yermiş. Daha sonra büyük bir restore çalışması ile ihtişamlı otel görünümüne kavuşturulmuş. Necip Fazıl, Nazım Hikmet, Can Yücel, Aziz Nesin, Orhan Kemal, Kemal Tahir gibi önemli yazarlar pek çok eserini burada yazmış.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL