HalalBooking, Travolution tarafından Yılın Yükselen Markası seçildi

Dünya çapında lider online helal özellikli otel ve villa arama ve rezervasyon platformu olan HalalBooking, Travolution Awards 2020'de Travolution Yılın Yükselen Markası ödülüne layık görüldü.

HalalBooking, Travolution tarafından Yılın Yükselen Markası seçildi
HalalBooking, Travolution tarafından Yılın Yükselen Markası seçildi
GİRİŞ 08.12.2020 15:49 GÜNCELLEME 08.12.2020 15:49

Dünya çapında lider online helal özellikli otel ve villa arama ve rezervasyon platformu olan HalalBooking, Travolution Awards 2020'de Travolution Yılın Yükselen Markası ödülüne layık görüldü. HalalBooking "HalalBooking olarak Travolution Awards 2020'de Travolution Yılın Yükselen Markası ödülüne layık görülmekten mutluluk duyuyoruz. Travolution, İngiltere'nin çevrimiçi seyahat endüstrisini inceleyen önemli bir dijital dergidir. Yılın Yükselen Markası ödülü, 12 aylık dönemdeki performansa göre Travolution ve bağımsız jürileri tarafından kazananın belirlendiği yıllık olarak verilen özel ödüllerden biridir." şeklinde duygularını dile getirdi.

Travolution, ödüle layık görmelerinin nedenini şöyle açıklıyor “HalalBooking, bu yıl COVID-19 salgınının başlangıcına kadar gösterdiği büyüme oranları ve bu zor bir dönemde gösterdiği dayanıklılık sebebiyle radarımıza girdi. Travolution olarak, ödülün, HalalBooking'in önümüzdeki yıllarda patlama yapacak kadar hızlı büyüyen ve son derece umut verici bir pazar segmentini nasıl belirlediğini belirtmek için uygun bir yol olduğunu düşündük."

HalalBooking CEO'su Elnur Seyidli “Bu ödülü Travolution'dan aldığımız için çok mutluyuz, özellikle de seyahat endüstrisi için son derece zorlu geçen bir yılın sonuna geldiğimiz bu dönemde. Başarılarımızın bu şekilde, dijital seyahat sektöründeki böylesine önemli bir sesle tanınması bizim için çok şey ifade ediyor."
Sözlerine şöyle devam ediyor: "Travolution'ın dayanıklılığımızı fark etmesi özellikle sevindirici. Ağustos 2020'de bir önceki yıla göre %10 artışla büyümeye geri dönmeyi başardığımız için gurur duyuyoruz. Eylül, 2019'a göre %25 artışla daha da iyi bir aydı ve Ekim satışları 2019 ile aynı seviyedeydi. Bu da bizi 2021'de yıllık 1.5-2 kat büyümeye geri dönmek için güçlü bir konuma getiriyor."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL