Maldivler'de 1 milyon dolara kiralık özel ada

Seyahat etmek isteyen fakat sosyal mesafeyi koruyamayacağından endişe edenler için Maldivler'de adanın tamamını ayırarak tatil yapmak mümkün hale geldi. Lüks özel ada Nautilus Maldives, konuklarına tüm tatil beldesini toplam bir milyon dolar (yaklaşık 7,3 milyon TL) karşılığında rezerve etmek fırsatı sunuyor.

Maldivler'de 1 milyon dolara kiralık özel ada
Maldivler'de 1 milyon dolara kiralık özel ada
GİRİŞ 02.03.2021 17:18 GÜNCELLEME 02.03.2021 17:18 KAYNAK INDEPENDENT

Seyahat etmek yeniden mümkün olduğunda tatilinizde sosyal mesafeyi koruyacağınızdan emin olmanın bir yolu var: Adanın tamamını kendinize ayırmak.

Independent haberine göre Lüks özel ada Nautilus Maldives, konuklarına tüm tatil beldesini toplam bir milyon dolar (yaklaşık 7,3 milyon TL) karşılığında rezerve etmek fırsatı sunuyor. Geceliği 250 bin dolar (yaklaşık 1,8 milyon TL) olan tatil tesisi konuklarının en az 4 geceliğine rezervasyon yapmasını istiyor. Bu yüzden fiyatlar konaklama süresine bağlı olarak (çok, çok) daha yüksek olabilir.

Maldivler'den turizm atağı: Ne kadar seyahat, o kadar kazanç 26 sahil ve okyanus evinden oluşan Nautilus, Maldivler'in UNESCO Biyosfer Rezervi olan Baa Atoll adalarında yer almakta. Kendi adanızı rezerve etmenin birtakım standart avantajları arasında şunlar da bulunuyor: Kişisel kahya; ücretsiz ve günlük planlanmış yoga, fitness ve meditasyon dersleri; Naiboli Havuz Barı'nda günlük günbatımı kokteylleri ve tesise varışta şampanya ve kişiye özel, gurme karşılama tabağı.

Konuklar ayrıca kaldıkları süre boyunca şnorkel ekipmanına ve motorsuz tüm su sporu aktivitelerine ücretsiz erişebilir; ücretsiz çamaşırhane hizmetinden yararlanabilir ve her gün "gün boyu 'her an her yerde' gastronomik bir deneyim" diye tanımlanan kahvaltının keyfini çıkarabilir.

Tatil de, ziyaretçilerin havalimanında tesis ekibi tarafından karşılanması ve Nautilus'un özel VIP salonuna limuzinle götürülmesiyle, VIP muameleyle başlıyor. İnternet sitesinde "Siz rahatlarken göçmenlik ve diğer süreçler sizin adınıza halledilecektir" diye yazıyor.

Konuklar salondan "Nautilus'a kesintisiz transfer için deniz uçağına götürülüyor."Pandemi sonrası özel deneyim sunan tek marka Nautilus değil. Uniworld Boutique River Cruises da gemilerinden herhangi birinde 8 ile 25 gün arasında geminin tamamını kişiye rezerve edebildiğiniz özel yolculuklar sunuyor.

Geminin güzergahı da kişiye özel değişebiliyor, böylece gezginler tercihlerine uygun gezilerin yanı sıra menü seçeneklerini ve hatta yolculuk boyunca gemideki eğlenceyi dahi seçebiliyor. Uniworld'ün filoya dahil olan son üyesi, "yüzen butik otel" de denilen SS La Venezia adındaki gemi, 333 bin 900 dolardan (yaklaşık 2,4 milyon TL) kiralanabilir.

Pahalı gibi görünse de gemi 126 misafiri ağırlayabilir; her odayı dolduracak kadar yakını olan yolcular daha makul bir şekilde kişi başına 2 bin 650 dolar (yaklaşık 19 bin TL) ödeyerek gemiyi kiralayabilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL