Bir kamp çantasında olması gerekenler

Bir kamp çantası alırken ya da çantayı hazırlarken dikkat edilmesi gerekenleri bu haberimizde anlattık.

Bir kamp çantasında olması gerekenler
Bir kamp çantasında olması gerekenler
GİRİŞ 12.04.2021 11:42 GÜNCELLEME 12.04.2021 13:53 KAYNAK HABER7

Kamp, doğayla iç içe yaşamayı sevenlerin vazgeçilmezi... Kamp yapmaya karar verilir ve sonrasında 'nereye kamp atsam' sorusuna cevap aranır. Bazen bir göl kenarında, bazen de ormanda doğanın derinliklerine kamp yapılır.

Tabii kamp yapmanın bazı gereklilikleri var. Bunların başında çantanızı doğru hazırlamak yer alıyor. Aksi takdirde kamp tatiliniz size zulüm olacaktır. Şehirden de uzaklaşacağınız için lazım olan malzemeleri bulmak da bir hayli zor olacak. Yani keyifli bir kamp yapmak istiyorsanız çantanız eksiksiz olmalı. Bu yazımızda sizlere bir kamp çantasında neler olması gerektiğini anlattık.

Çantanızda olması gerekenlerden bahsetmeden önce 'doğru sırt çantası nasıl seçilir' konusuna biraz değinelim. Öncelikle ilk dikkat etmeniz gereken kısım çantanın kalitesi, yani ağır yükünüzü taşıyabilmesi. Tabii ağır yük taşımak size eziyet olmamalı. Bunun için de çantanın bel, sırt ve boyun destekli olmasına dikkat etmelisiniz. Aksi taktirde bu durum size bel ağrısı ve yorgunluk olarak geri dönecektir.

İşte bir kamp çantasının içinde temel olarak olması gerekenler: İlk yardım kiti, fener, navigasyon araçları, yiyecek ve içecek, mat, çadır, yedek kıyafet, çakmak ya da kibrit ve bıçak

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL