Palandöken'de ilkbaharda da kayak keyfi yaşanıyor

Türkiye'nin dört bir yanında baharın habercisi çiçekler açarken kayakseverler Palandöken'de kaymanın keyfini çıkarmaya devam ediyor.

Palandöken'de ilkbaharda da kayak keyfi yaşanıyor
Palandöken'de ilkbaharda da kayak keyfi yaşanıyor
GİRİŞ 12.04.2021 17:11 GÜNCELLEME 12.04.2021 17:11 KAYNAK DHA

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde ilbaharda da kayak yapılıyor. 56 saatlik sokağa çıkama kısıtlamasında Palandöken'e giden kayakseverler, gün boyu kaymanın keyfini çıkardı.

Deniz seviyesinden 3 bin 176 metre yükseklikteki Palandöken'in pistlerinde, 1,5 metreyi bulan karda kayak sezonu devam ediyor. Türkiye'nin dört bir tarafından Palandöken'e gelen yerli ve yabancı turistler, ilkbaharda kayak yapmanın keyfini çıkarıyor. Otelde konaklayanlar ya da sporcularla dolan pistlerde kısıtlamada rengarenk görüntüler ortaya çıkıyor.

Yaşlısıyla, genciyle pistleri dolduran kayakseverlerden Dilşat Özak, "Kayak için ailece Tarbzon'dan geldik. Kısa bir kayak tatili yapmak istedik. Çok keyif alıyoruz. Her pist açık olmasa da burası çok güzel. Ben kayakta çok acemiyim ama öğrenerek halletmeye çalışıyorum. Bbu mevsimde kayak yapmak çok keyfili oluyor" diye konuştu.

Palandöken'de kayak öğretmenliği yapan Yavuz Kıyıcı ise "Nisanın 15'ine kadar kayak sezonu devam edecek. Pistlerin onarımı için iki gün ara verildikten sonra tekrar açılacak ve mayıs ayında da kayak yapılabilecek" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL