İngiltere'de halk sahillere akın etti

İngiltere'de normalleşme sürecinin başlamasıyla güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar sahillere akın etti.

İngiltere'de halk sahillere akın etti
İngiltere'de halk sahillere akın etti
GİRİŞ 01.06.2021 15:39 GÜNCELLEME 01.06.2021 16:09
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İngiltere'de hava sıcaklıklarının yükselmesinin ardından halk sahillere yöneldi. Güneşli havanın tadını çıkarmak isteyenlerden bazıları kum üzerinde çadır kurarken, bazıları da denize girdi.

SAHİLLER DOLDU TAŞTI

Sahillerde oluşan aşırı kalabalığın ardından yetkililer, insanları sosyal mesafeye uymaları yönünde uyardı, "Henüz normale dönmedik" denildi. Manchester'daki ulaşım hizmetlerinin koordinasyonundan sorumlu kamu kuruluşundan yapılan açıklamada, "Sahile gitmeyi düşünüyorsanız, sıkışıklığı önlemek için lütfen seyahatinizin yönünü değiştirmeyi veya ertelemeyi düşünün." ifadesi kullanıldı.

GÜNEŞLİ HAVANIN TADINI ÇIKARDILAR

İnsanlar, Brighton plajında sıcak havanın tadını çıkardı. Independent'ın haberine göre, Dorset'teki Bournemouth plajı, yüzlerce grupla doldu. Benzer manzaralar, Dorset'teki Boscombe sahilinde bunaltıcı güneşten şemsiyelerin altına sığınan insanlarla yaşandı.

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VURGUSU

Öte yandan, 26 heykel, sanatçılar tarafından kum üzerine yerleştirilerek iklim değişikliğine dikkat çekildi. Birleşik Krallık Meteoroloji Kurumu, İngiltere'de hava sıcaklığının 25 santigrat dereceyi geçebileceği konusunda uyardı.

İngiltere genelinde sıcaklıkların en az 20'li derecelerde olması bekleniyor.

FIRTINA UYARISI

Meteorolog Becky Mitchell, "Tek istisna doğu kıyısı boyunca. Doğu kıyı bölgelerinde oldukça fazla alçak bulut ve sis var ve önümüzdeki birkaç gün boyunca kalacak." dedi. Bu bölgelerde sıcaklık değerlerinin 12 ila 16 santigrat derece arasında değişeceği öngörüsünde bulunuldu.Mitchell, ilerleyen günlerde gök gürültülü fırtınaların gelebileceği konusunda da uyardı.

"GÜNEŞ KREMİ KULLANIN" ÖNERİSİ

Mitchell, "Hafta ortasına kadar potansiyel olarak gök gürültülü sağanak yağış olacak. İlk sağanak yağış güneybatı kesimlerinde olacak." şeklindeki tahminini paylaştı.

Söz konusu meteoroloji kuruluşu, yüksek değerlerde seyreden hava sıcaklıklarını işaret ederek, ilerleyen günlerde zararlı morötesi ışık seviyelerinin yükseleceğini belirtti. İnsanlara yeterince güneş kremi kullanmaları tavsiye edildi.

 

YORUMLAR 15
  • Ufuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Şikayet şikayet şikayet.yok virğs yok.neden içerdeyiz.virüs yokmuş.kardeşim sapasağlam insanlar iki haftada işi bitiyor.virüsün belirtileri var.kimisi hafif yada ağır geçiriyor.kimisi iyileşiyor kimisivefat ediyor. Bebekler doğduğu anda aşı oluyorlar.tifo tifüs boğmaca verem ... gibi aşı oluyorlar.bu bulaşıcı hastalıklar zamanında yüzbinleri öldürmüş.benim kardeşim tifodan ölmüş.her bebek aşı olduğu için hayatta görülmüyor.yoksa oda başlar.bilmeden birilerinin menfi propagandasına inanmayalım.
    Cevapla
  • hik met 2 yıl önce Şikayet Et
    Umarım başarılı olurlar. İngilizler hastalıktan tamamen kurtulur ve ömür boyu mutlu olurlar umarım. İngilterenin yanındayız.
    Cevapla
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    india ayni idi tezek ye hayvan pisligi ic tøren yap diye alay ediyor idi sonuc orta da ustelik asi olmus olsan bile bir yil sonra ne olacak o bile degil yakinda kokusu cikar ayni norvec gibi yok su bu der iken hergun yenisi cikiyor sanki bir hotelleri var gibi herkesi toplayip virus bulas deniyor avrupa virus yok tr var yada bazi ulke den hotele denmesi sacmalik sadece avrupa haric gitmesin diye bir odaya konuyor herkes degisik kural
    Cevapla
  • dalsu 2 yıl önce Şikayet Et
    aklı olan denize, havuza girmez, suların hepsi virüslü , vucudunuza temas ettirmeyin, kalabalık ortamlardan uzak durun
    Cevapla
  • liceli 2 yıl önce Şikayet Et
    çok bilmiş. hadi ordan sende. bi bitmediniz
    Cevapla
  • Cmr24 2 yıl önce Şikayet Et
    Dallama su sen girme hatta duş filanda alma ..gerzek gerzek konuşma
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    aslinda degisen bir sey yok sadece cok ulke yalan søyliyor yok diye konu para oldugu icin gelen olmaz diye yok nr yapiyorbu virus geldi sonra tatile mi gitti orda bir hafta da nasil yok oldu gitt kisaca hepsi yalan søyliyor ølen olur ise bunak yasli zaten ølecek yada vadesi yetti deniyor olay bu virus yok filan olmadi yaz tatili bitene kadar cok ulke ayni yalani søyleyecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle