Artvin'in tabiat harikası ziyaretçilerini bekliyor

Turizmde Doğu Karadeniz'in son yıllarda cazibe merkezi haline gelen şehri Artvin, dağları, yaylaları ve gölleriyle ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Artvin'in tabiat harikası ziyaretçilerini bekliyor
Artvin'in tabiat harikası ziyaretçilerini bekliyor
GİRİŞ 03.06.2021 15:27 GÜNCELLEME 03.06.2021 15:27 KAYNAK AA

Dağları, yaylaları ve Karagöl'leri ile yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Artvin, normalleşme süreci ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Artvin'in "Sakin Şehir" ünvanlı Şavşat ilçesinde doğal güzellikleriyle ünlü Karagöl Tabiat Parkı, normalleşme sürecinde ziyaretçilerini bekliyor.

Şavşat'a 25 kilometre uzaklıkta bulunan ve Sahara Milli Parkı içerisinde yer alan Karagöl, doğal güzelliği ile her mevsim ilgi görüyor.

'SAKİN ŞEHİR' UNVANI ALDI

İtalya'nın Milano kentinde, 21-23 Haziran'da gerçekleştirilen Cittaslow 2015 Genel Kurulu'nda "sakin şehir" unvanı alan ilçe, şehrin stres ve gürültüsünden uzak, doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Ladin ve çam ağaçları arasında kalp şeklindeki görüntüsü ile dikkat çeken Karagöl, görenleri adeta büyülüyor. Günübirlik gezilerin yanı sıra çevresindeki ormanlık alanlarda kamp yapma imkanı da bulunan Karagöl, temiz havası ve doğasıyla ziyaretçilerini mutlu ederken, fotoğraf tutkunlarına eşsiz manzaralar sunuyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL