Didim'de şok eden görüntü! Koronavirüs unutuldu

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Didim'de koronavirüs unutulunca plajlar tıklım tıklım doldu.

Didim'de şok eden görüntü! Koronavirüs unutuldu
Didim'de şok eden görüntü! Koronavirüs unutuldu
GİRİŞ 16.07.2021 16:27 GÜNCELLEME 16.07.2021 16:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin deniz turizmi merkezlerinden olan Aydın'ın turistik ilçesi Didim'de tatil yoğunluğu erken başladı. Tatilciler, ilçedeki dünyaca ünlü Altınkum Plajı'na akın etti.

KORONAVİRÜS UNUTULDU

Aydın'ın turistik ilçesi Didim’de 9 günlük bayram tatili yoğunluğu erken başladı. İlçe merkezinde araç yoğunluğun arttığı görülürken, zaman zaman trafikte aksamalar da yaşanıyor. Diğer yandan ilçede turizm kalbi olarak bilinen ve adını kumunun renginden alan “Altınkum” plajı yaklaşık 2 km uzunluğundaki sahiliyle yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu. 25 bin M2 büyüklüğündeki plajın havadan yapılan çekimlerinde koronavirüsün unutulduğu göze çarptı.

İlçede 42 dereceyi bulan sıcakta sıcaktan bunalanlar denize girerek serinliyor. 9 günlük bayram tatilinin açıklanmasının ardından gerek yurt içi gerekse yurt dışından ilçeye gelen binlerce turist Didim'i hareketlendirdi. Yerli ve yabancı turistler denizi, havası ve tarihi yerleri ile dünyanın gözde turizm merkezi Didim'in keyfini yaşıyor.

YORUMLAR 6
  • Vatann sever 2 yıl önce Şikayet Et
    A asaaa görevliler yok muuuu????
    Cevapla
  • Bahadır 2 yıl önce Şikayet Et
    2 haftadır tatildeyiz. Gündemden uzak, hayatımız da Korona yoktu, ta ki şu an siteye girene kadar. Net i kapatıp hayatımıza devam etmeyi düşünüyorum artık.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Esnaf biraz para kazanması için birazda ölmek lazım tabi..ama insanlar içerde kalmaktan zaten patladı hiç önemi yok ölen ölür kalanlar bizimdir. Devamke
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbirşey olmaz o küreselci tiyatrosu abartı korku insanları kontrol etme...
    Cevapla
  • Semih 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten alt kesime var covid zenginlere covid yok bunu daha kimse anlamadı mi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle