Milli Park'ta 2 şezlong 1 şemsiyeye istenilen fiyat şaşırttı

Kuşadası'nda yer alan Dilek Yarımadası Milli Parkı'ndaki plajlarda, işletmeci firma tarafından belirlenen şezlong ve şemsiye kiralama fiyatlarına büyük tepki var.

Milli Park'ta 2 şezlong 1 şemsiyeye istenilen fiyat şaşırttı
Milli Park'ta 2 şezlong 1 şemsiyeye istenilen fiyat şaşırttı
GİRİŞ 24.07.2021 14:40 GÜNCELLEME 24.07.2021 14:40 KAYNAK DHA
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Dilek Yarımadası Milli Parkı'ndaki plajlarda, işletmeci firma tarafından belirlenen şezlong ve şemsiye kiralama fiyatları, tatilcilerin tepkisini çekti. 

2 ŞEZLONG 1 ŞEMSİYE İSTENİLEN FİYAT ŞAŞIRTTI

Güzelçamlı Mahallesi'nde Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı içindeki plaj, lokanta ve büfe işletmecilerinin uyguladığı fiyat politikası, bayram tatili için bölgeye gelenlerin tepkisini çekti. Milli parktaki plajların belirli bölümü halkın ücretsiz kullanımına sunulurken, diğer bölümü ise işletmecilere ayrıldı. Halka ücretsiz hizmet veren bölümdeki yoğunluk nedeniyle işletmelerin bulunduğu plajlara yönelen tatilciler, şezlong ve şemsiye için talep edilen fiyatları yüksek buldu. Fiyatlara tepkilerini sosyal medyadan dile getiren tatilcilerin, mesajlarında, Dilek Yarımadası Milli Parkı gibi doğa harikası bir yerde halkın bu tür hizmetlerden daha ucuza faydalanması gerektiğini vurgularken, "Bu kadar da olmaz! 2 şezlong 1 şemsiye 200 TL. Yazıktır, günahtır" ifadelerine yer verdikleri görüldü.

Yakınlarıyla Kurban Bayramı tatili için Kuşadası'na geldiklerini belirten Mert Erdem, "Milli Park bize çok keyifli ve hoş bir ortam sunuyor. Ancak 2 şezlong ve 1 şemsiye için talep edilen fiyat çok yüksek" dedi.

Kuşadası'ndaki tatilciler, Milli Park'taki plajlarda yoğunluk ve fiyat politikası nedeniyle ilçedeki diğer belediye plajlarını tercih etti.

YORUMLAR 32
  • Naif 2 yıl önce Şikayet Et
    Oraya kadar geldiysen vereceksin. Oradaki insanlar size hizmet için 12 ay orada yaşayıp orayı canlı bakımlı yaşanır halde tutuyor. Senede 2 ay para kazanacak. AY PAHALI. Oldu. Senede 10 gün gel. Temizlik iste bakım iste doğa iste deniz iste plaj iste hizmet iste. Ama paraya gelince AY COK PAHALI. İstanbul'da zenginlerin mekanlarında zenginlere tomarla para öderken gik yok. Yerel halka ödeme yaparken AY PAHALI. İstanbul'da 2 biraya 300 lira ödediğin yere pahalı de. Buraya değil.
    Cevapla
  • Okuyucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Sana değil sana orayı şezlong ve şemsiyelerle işgal hakkı verenlere sormak lazım. Milletin malını sizlere nasıl rant kapısı yaparlar?
    Cevapla
  • Sahici 2 yıl önce Şikayet Et
    Babanın malı mı sahiller. Rantçılığı savunma. Yerel halka gitmiyor para. Turizm teşviki aldığı halde milleti soymaktan vazgeçmeyen aç gözlü otel sahipleri ve rantçılara gidiyor.
    Cevapla
  • Naif 2 yıl önce Şikayet Et
    Zengin zengine verirken zoruna gitmez. Eğer köylüye işçiye yerel halka verirse zoruna gider. Pazarlık edip daha az vermeye çalışır. Markette süte 5 lira verir. Köylü yol kenarında akşama kadar bekler. Bey efendi hanımefendi köylünün 3 liraya sattığı saf doğal organik sütü 2 liraya almaya çalışır. Zenginin düğününe gider altın takar. Fakirin garibin düğününde 50 lira bozuk para zor takar. Allah'tan korkun be.
    Cevapla
  • Bamsı 2 yıl önce Şikayet Et
    canın dan gıymetli mi ver ver gitsin yine çalarsın pardon çalışırsın
    Cevapla
  • Dilek 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıbrısta tatildeyiz magosada glapsides plajında 2 şezlong 1 şemsiye 10 tl….üstelik buranın maddi durumu türkiyeden bin kat kötü.bazı insanlar firmalar gerçekten sömürücü oluyor…utanç verici…fırsatçılar!
    Cevapla
  • Reyyan 2 yıl önce Şikayet Et
    Şezlong kullanmazsan şemsiyede bedava orada kendi ülkemizde halk olarak rahat denize gidemiyoruz bütün sahiller işgal edilmiş geçenlerde seferihisarda denize girmek için gittigimiz yerde şemsiye şezlong ücretli deniz bedava deyince acaba yanlışmı duydum diye yanımdakilere sordum dogru duydun dediler ülke olarak ne hale geldik
    Cevapla
  • Maho ağa 2 yıl önce Şikayet Et
    Açız aç tencere tav dövmeye devam arabalar gıcır gıcır yeni biz yermiyiz bu numaraları aç olan buralara arabalarla gelemez hadi şimdi tıpış tıpış sadığa oyunuzu kime atacağınızı biliyorsunuz vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun.
    Cevapla
  • ucrun 2 yıl önce Şikayet Et
    Oralara gidenlerin çoğunun millet aç edebiyatı yaptıklarına eminim.
    Cevapla
  • Avare 2 yıl önce Şikayet Et
    Ence millet aç değil, AÇ GÖZLÜ......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle