Tuncelililer işte bu doğal plajlarda serinliyor

Tunceli'de sıcak havadan bunalan yerli ve yabancı turistler, Munzur ve Pülümür vadisindeki doğal plajlarda yüzerek serinlemeye çalıştı.

Tuncelililer işte bu doğal plajlarda serinliyor
Tuncelililer işte bu doğal plajlarda serinliyor
GİRİŞ 29.07.2021 16:15 GÜNCELLEME 29.07.2021 16:56 KAYNAK AA
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel güzellikleriyle her mevsim ilgi çeken kentte, gün içinde hava sıcaklığı 37 dereceye ulaştı.

Sıcak havadan bunalarak serinlemek isteyen vatandaşlar, tabiat harikası Munzur Vadisi ve Pülümür Vadisi'ndeki çaylarda yoğunluk oluşturdu.

DOĞAL PLAJLARA AKIN ETTİLER

Kentteki yerel işletmecilerce vadilerde değerlendirilen doğal plajlara akın eden kent sakinleri ile yerli ve yabancı turistler, şezlonglarda güneşlenip buz gibi sularda yüzmenin keyfini yaşadı.

Bazı vatandaşlar ise gölge alanlarda oturarak, doğayla iç içe piknik yapmanın mutluluğunu yaşadı.

"EGE VE AKDENİZ KIYILARINA GİTMEYE GEREK YOK"

Munzur Çayı'nda yüzen Aydın Taş, Almanya'dan Tunceli'ye tatile geldiğini söyledi. Kentin çok güzel bir yer olduğunu belirten Taş, "Buranın doğası, havası ve insanları çok güzel. Yüzmek için Munzur Çayı'na giriyoruz, serinliyoruz. Burası aynı Antalya'daki plajlara benziyor. Buradan Ege ve Akdeniz kıyılarına gitmeye gerek yok. Herkese tavsiyem Tunceli'ye gelsinler. Gün boyu Munzur Çayı'nın kıyısında zaman geçiriyoruz ve eğlenceli vakit geçiyor." dedi.

Hasan Akbayır da Tunceli'nin doğal güzellikleriyle kendisini cezbettiğini ve bu şehrin suyu ile havasının dünyanın hiçbir yerinde bulunmadığını dile getirdi.

Akbayır, kente gelen vatandaşların doğayı koruması ve kirletmemesi gerektiğini belirterek, "Bizim geldiğimiz yerde güneş yok ve soğuk. Burada da güneşi görünce D vitamini alalım dedik. Munzur'umuz buz gibi ve sularına girip serinliyoruz. Tertemiz suyu var ve bu suyu dünyanın hiçbir yerinde bulamazsınız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • ATILLA TÜRK 2 yıl önce Şikayet Et
    devlet her türlü yatirimi yapar ama oylar nereye pkkye verilir aslinda hic bir sey yapmamak gerek kedide aynisi yapioyr yemek yerken gözünü kapatiyor
    Cevapla
  • Kejaa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yatırımı yapmış bir anlat bakalım
    Cevapla
  • Welat 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin o dar görüşünü sileyim daha neyin ne olduğundan haberin yok yatırım, oy falan filan zavallı cahil
    Cevapla
  • ZIMBO 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonrada hdp ye oy veriyorlar
    Cevapla
  • Erol Ç. 2 yıl önce Şikayet Et
    hainlerin yurtduydu bir zamanlar.
    Cevapla
  • Fatma 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahipsiz bir vatanın batması haktır sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktir
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala aynı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle