Kızılcahamam'da kartpostallık hazan manzaraları

Ankara Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı, sarı ve yeşil renklerin birbiriyle eşsiz uyumuyla kartpostallık manzaralar oluşturdu.

Kızılcahamam'da kartpostallık hazan manzaraları
Kızılcahamam'da kartpostallık hazan manzaraları
GİRİŞ 25.10.2021 17:48 GÜNCELLEME 25.10.2021 17:48 KAYNAK İHA

Ankara Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı’nda sonbahar manzarası drone ile görüntülendi. Kızıl, sarı ve yeşil renklerin birbiriyle eşsiz uyumu havadan çekilen görüntülerle masalsı kareler oluşturdu. 

 Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün sorumluluk sahasında olan Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı'nda sonbahar manzaraları kartpostallık görüntüler oluşturdu. Milli parkın havadan çekilen görüntüsü sonbaharın güzelliğini gözler önüne serdi. Bin 187 hektar alanda bulunan farklı ağaç türleri sararan ve kızıllaşan yaprakları ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Yerli ve yabancı turistler sonbahar manzarası ile birlikte hatıra fotoğraf çektirdi. Yılda 2,5 milyon kişinin ziyaret ettiği Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı Türkiye’nin en çok ziyaret edilen ilk 5 milli parkı içinde yer alıyor. Park içinde tavşan, yaban domuzu, kara akbaba, sincap, kızıl geyik gibi hayvanlar yer alıyor. Park içerisinde en çok karaçam, sarıçam ve kavak ağaçları bulunuyor. 

                          

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL