Skyroad’un 60 bin TL'lik yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Skyroad tarafından düzenlenen "Türkiye’nin seyahat rotalarını keşfet” konulu yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

GİRİŞ 04.11.2021 16:20 GÜNCELLEME 04.11.2021 16:29

Albayrak Medya markalarından Skyroad’un Türkiye turizmine katkı sağlamak amacıyla bu yıl ikinci kez düzenlediği “Türkiye’nin seyahat rotalarını keşfet” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı ve yarışmanın kazananları ödüllerini aldı.

TOPLAM 60 BİN TL ÖDÜL

Türk Hava Yolları, Yıldız Holding ve Vakıfbank sponsorluğunda gerçekleşen yarışmada toplam 60 bin TL ödül verildi. Üç kişi jüri, üç kişi Instagram etkileşim, bir kişi de “Mutlu Et Mutlu Ol” ödülünü almaya hak kazandı.

Jüri ödülü kazanan isimler:

1. Murat Yılmaz (Kars) 2. Mustafa Varol (Konya) 3. Fatih Mehmet Özdemir (Artvin) ödülleri alan kişiler oldu.

Instagram etkileşim ödüllerini kazanan isimler:

1. Mehmet Özcan (Artvin) 2. Yusuf Topsakallar (Kocaeli) 3. Musa Solmuş (Safranbolu) Instagram etkileşim ödüllerine layık görüldü.

Mutluluk özel ödülünü kazanan kişi ise Şeref Akçay (Erzincan) oldu.

"SEYAHAT ET, SIHHAT BUL"

Ödül töreninde konuşan Albayrak Grubu CEO'su Ömer Bolat, "İnancımızda kültürümüzde seyahatle ilgili çok güzel sözler var; seyahat et sıhhat bul, mekanda değişiklikte ferahlık vardır, nerede hareket orada bereket.

Albayrak Medya Grubu bünyesinde televizyon, gazete, 15 kadar hayatın ve toplumun her alanına hitap eden dergilerimiz var. Dijital medya organımız ve yayınevimiz de var. Dergilerimizin içinde en önemlilerinden biri de Skyroad ismiyle ülkemizin zengin tabii, tarihi ve kültürel zenginliklerini hem yurt içinde halkımızı, hem yurt dışına tanıtmayı amaçlayan bir dergimiz var. Skyroad Dergisi her geçen gün büyüyor. 10 milyonlarca takipçisi olan bir dergimiz.

Geçen yıl ve bu yıl başlattığımız ödüllü fotoğraf yarışmamız var. Yurdumuzun çeşitli bölgelerinden binlerce katılımcının çektikleri fotoğrafları gönderdikleri bu yarışma ile en iyi fotoğraf ödülleri programı düzenliyoruz. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi fotoğraf sanatçıları, üstatlar, jüriyi oluşturuyor ve bu fotoğraflar arasından ödül kazanan birinci, ikinci, üçüncüler ve jüri özel ödülü şeklindeki fotoğrafları belirlemiş oluyorlar. Buradaki amacımız memleketimizin en güzel yerlerine dair amatör, gönüllü ruhla yapılan fotoğraf çekimlerini Skyroad okuyucularıyla hem dergimizde hem dijital mecramızda paylaşmak. Böylece Türkiye'mizin cenabı Allah'ın bahşettiği o güzel coğrafi tarihi ve kültürel zenginliklerini 10 milyonlarca vatandaşımızla paylaşmak. Bu vesileyle bugün yarışmanın ödül törenini gerçekleştirdik. Tüm ödül alan fotoğrafçı sanatçılarını tebrik ediyorum. Jüri üyelerimize ve bu yarışmaya binlerce fotoğrafını gönderen değerli kardeşlerimize teşekkürler ediyoruz. İnşallah Skyroad ile bütün vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar, iyi seyahatler diliyoruz. Güvenli seyahatler diliyoruz. Skyroad Yoluna devam edecek.” dedi.

"ÖZEL BİR ÖDÜL"

 “Mutluluk özel ödülü” kazanan Şeref Akçay, "Bir fotoğraf çekimi için Erzincan'a gitmiştim. Orada bir teyzeyle karşılaştık, güzel bir fotoğraf çektiğime inanıyorum. Fotoğrafın yarışmalarda mutlu edeceğine emindim. Çok mutluyum, özel bir ödül olması açısından çok mutluyum." dedi

"ÖDÜLÜMÜ TAKİPÇİLERİME ARMAĞAN EDİYORUM"

Instagram etkileşim ödülünü kazanan Mehmet Özcan, "Iğdır'da yaşıyorum. Öğretmen ve fotoğraf sanatçısıyım. Fotoğrafın hikayesini anlatmak gerekirse, geçen sene sonbaharın güzel olduğu zaman gittik, sisli hava yükselirken, tam o anda kayığı gördüm ve yansıma bir fotoğraf çekeyim dedim. Ve ortaya böyle güzel bir kare çıktı. Çok güzel bir duygu. Bu organizasyon için de çok teşekkür ediyorum. Ve ödülümü takipçilerime armağan ediyorum. Çünkü onların sayesinde bu ödülü kazandım." dedi

"BU KAREYİ ÖDÜLE LAYIK GÖRENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Jüri ödülünü kazanan Mehmet Yılmaz ise "Bu fotoğrafı Kars seyahati sırasında çektim. İzmir'de öğretmenlik yapıyorum aynı zamanda mühendislik öğrencisiyim. Arkadaşlarımla gittiğim bir Kars seyahatinde bir tilkinin peşinden giderken çektim bu fotoğrafı. Kalenin eteğinden bir tilki gördüm, onu fotoğraflamak için peşinden giderken kaleye kadar çıkmış oldum. Dönerken güneş doğuyordu, harika bir sisler altında Kars manzarasıyla karşılaştım, makinemde yanımdaydı, hemen lenslerimi değiştirdim ve geniş açıya geçtim. Daha sonra da bu harika fotoğrafı kaydettim. Jürimizde bu kareyi ödüle layık gördü, kendilerine çok teşekkür ederim." dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL