Zirvedeki doğa harikası: Sis Dağı Yaylası

Deniz seviyesinden 2 bin 180 metre yükseklikle olan Sis Dağı Yaylası, 4 mevsim doğa tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor.

Zirvedeki doğa harikası: Sis Dağı Yaylası
Zirvedeki doğa harikası: Sis Dağı Yaylası
GİRİŞ 07.11.2021 11:21 GÜNCELLEME 07.11.2021 15:32 KAYNAK İHA
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzon Şalpazarı ilçesi ile Giresun'un Eynesil ilçesi sakinleri tarafından yoğun olarak kullanılan Sis Dağı Yaylası sonbaharda ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor.

RAKIM: 2 BİN 180

Yoğun yapılaşması ile dönem dönem gündeme gelen 2 bin 180 rakımlı yayla, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Hafta sonu güneşli havayı fırsat bilenler Sis Dağı Yaylası'na çıkarak sonbaharın tadını çıkarırken, kırmızı, turuncu, yeşil, sarı renkleri görüntülemeyi ihmal etmiyor.

Trabzon'a 100 kilometre, Şalpazarı ilçesine ise 26 kilometre mesafede yer alan Sis Dağı Yaylası, Giresun'un Eynesil, Görele ve Çanakçı ilçelerinden gelen yöre halkının da uğrak noktası.

4 MEVSİN DOĞA TUTUKUNLARINI AĞIRLIYOR

Her mevsim fotoğraf karelerini süsleyen Sis Dağı Yaylası, özellikle sonbaharda doğa ve fotoğraf tutkunlarının Karadeniz'deki ilk adreslerinden biri olarak biliniyor.

YORUMLAR 2
  • KıraliMÜRTEZAOĞLU 2 yıl önce Şikayet Et
    Yerinde bir haber.
    Cevapla
  • K.MÜRTEZAOĞLU 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim yaylam diye söylemiyorum; hakikaten doğa harikası. Mutlaka korunmalı. Çalçileği (yaban mersini), saravu (zifin),garavu (orman gülü)... Mevsiminde oluşturdukları görsel şölen dünyanın başka bir yerinde yoktur.
    Cevapla