MAÇ ÖZETİ | Portekiz 3-1 Türkiye (Milli Takım, Goller, Burak Yılmaz, Penaltı, TRT 1)

PORTEKİZ TÜRKİYE MAÇ ÖZETİ İZLE. Dünya Kupası Elemeleri Play-Off yarı final karşılaşmasında Portekiz, evinde Ay-Yıldızlı temsilcimizi ağırladı. Türkiye, ilk yarıda kalesinde gördüğü gollerle Kupa şansını yitirdi. Portekiz, Otavio ve Jota ile durumu 2-0'a getirirken; Türkiye'nin tek golü Burak Yılmaz'dan geldi. Portekiz son dakikalarda Nunes ile bir gol daha buldu. A Milli Futbol Takımımız, Dragao Stadyumu'nda 3-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Burak Yılmaz, son dakikalarda bir penaltı kaçırdı.

MAÇ ÖZETİ | Portekiz 3-1 Türkiye (Milli Takım, Goller, Burak Yılmaz, Penaltı, TRT 1)
MAÇ ÖZETİ | Portekiz 3-1 Türkiye (Milli Takım, Goller, Burak Yılmaz, Penaltı, TRT 1)
GİRİŞ 25.03.2022 00:38 GÜNCELLEME 25.03.2022 00:39

PORTEKİZ TÜRKİYE MAÇ ÖZETİ İZLE. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nu 2'nci sırada tamamlayan Milliler, Kupa şansını Play Off maçlarına bırakmıştı. Türkiye, FIFA'nın genel merkezinde yapılan kura sonucunda A Grubu'nun 2'ncisi Portekiz ile eşleşti. Tek maç üzerinden oynanan yarı final karşılaşmasını ev sahibi Portekiz kazandı. Portekiz'i galibiyete götüren golleri Otavio, Jota ve Nunes attı. Türkiye'nin tek golü ise 65'inci dakikada Burak Yılmaz kaydetti. Milliler, Portekiz'e mağlup olarak Dünya Kupası fırsatını kaçırmış oldu. Portekiz, son dakikalarda Nunes ile bir gol daha buldu. Dev maç, Türkiye'de TRT 1 kanalında canlı olarak yayınlandı. Burak Yılmaz, son dakikalarda takımın kazandığı penaltıyı gole çeviremedi. Portekiz Türkiye maçı 3-1 sona erdi.

Burak Yılmaz penaltı

PORTEKİZ TÜRKİYE MAÇININ ÖZETİ TÜMSPOR'DA! 

Portekiz Türkiye İlk 11’ler!

PORTEKİZ: Diogo Costa, Dalot, Danilo, Fonte, Raphael, Moutinho, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Otavio, Jota, Ronaldo

TÜRKİYE: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Cengiz, Hakan, Berkan, Ozan, Burak, Orkun, Kerem

Portekiz Türkiye Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Portekiz ile Türkiye arasındaki Dünya Kupası Elemeleri Play-Off yarı final karşılaşması ülkemizde TRT 1 kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Bunun dışında TRT 1’in internet adresinde de maç yayını yapılacak. Lakin internet ile uydu yayını arasında 30-40 saniyelik bir fark bulunuyor. Uydu yayını daha erken sinyal alıyor. Ayrıca, Portekiz Türkiye maçına dair tüm gelişmeleri TÜMSPOR sayfasından takip edebilirsiniz.

Portekiz Türkiye TRT 1

Portekiz Türkiye Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Portekiz Türkiye maçı 24 Mart Perşembe günü saat 22.45’te başlıyor. Dev müsabaka Dragao Stadyumu’nda organize ediliyor. Maç öncesi binlerce bilet satışa sunuldu. Türkiye’den gelecek taraftarlar için de bilet satışı yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu, kendilerine ayrılan 3 kategorideki biletleri 200 TL’den satışa sundu. Bunun dışında Portekiz Türkiye maçının da hakemleri belli oldu. İşte, Portekiz Türkiye maçının hakem kadrosu…

Portekiz Türkiye goller izle

Maçın Hakemleri Belli Oldu!

  • Daniel Siebert

  • Jan Seidel

  • Rafael Foltyn

  • Sandro Scharer

Tarihte Portekiz ile Türkiye Rekabeti: Bu Akşam 9’uncu Maç…

A Milli Futbol Takımımız ile Portekiz, şimdiye dek 8 kez kozlarını paylaştı. Bugünkü maç ile beraber bu sayı 9’a çıktı. İki ülke arasındaki 8 maçta Milliler 2 kez galip gelebildi. Portekiz ise, kalan 6 maçın tamamında kazanan taraftı. İki ülke arasındaki ilk maç 1955 yılında yapılmış ve o müsabakayı Milliler 3-1 kazanmıştı. Son maç ise 2012’de düzenlendi ve bu maçı da yine Milliler 3-1’lik skorla kazanmasını bildi. Son 9 yıldır iki ülke arasında hazırlık karşılaşması dahil hiçbir maç düzenlenmiyordu. 9 yıllık aradan sonra Portekiz ile Türkiye yeniden kozlarını paylaşıyor. İki takım arasındaki son karşılaşmayı Portekiz 2-1'lik skorla kazandı.