Ronaldo’dan büyük kurnazlık! Ayrılık kararından hemen önce öyle bir şey yaptı ki...

Manchester United’dan ayrılmak istediğini günler öncesinde yönetime ileten Cristiano Ronaldo hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Öte yandan, Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel de Ronaldo transferini veto etti.

Ronaldo’dan büyük kurnazlık! Ayrılık kararından hemen önce öyle bir şey yaptı ki...
Ronaldo’dan büyük kurnazlık! Ayrılık kararından hemen önce öyle bir şey yaptı ki...
GİRİŞ 12.07.2022 12:08 GÜNCELLEME 12.07.2022 12:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

   
Haber 7 – Spor Servisi

Geçtiğimiz sezon eski takımı Manchester United’a dönen Cristiano Ronaldo, hayal kırıklarıyla dolu bir sezonu geride bıraktı.

Cristiano Ronaldo kimdir?Cristiano Ronaldo kimdir?

Takımın Şampiyonlar Ligi için iddialı kadro oluşturmaması Ronaldo’nun ayrılık kararındaki en önemli faktördü.

Ancak Ada’da çıkan son haberlerde Ronaldo’nun “kurnazlığa” varan hamlesi büyük yankı uyandırdı.

Cristiano Ronaldo, Manchester United

Bir süredir Chelsea ve Bayern Münih’le anılan Portekizli yıldız, ayrılık kararı almadan önce mevcut takımından yüklü miktarda prim aldı.

United’a gelir gelmez haftalık kazancını yarı yarıya düşüren Ronaldo, Juventus’taki gelir kaybını primlerle kapatıyordu.

TAKIM ARKADAŞI SIZDIRDI

İngiliz The Sun’daki haberde Ronaldo’nun en az 1 milyon Pound ödeme aldığı öne sürüldü.

Manchester United’daki bir futbolcunun sızdırdığı haber gündeme otururken, Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel de olası Ronaldo transferini veto etti.

Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel

Halihazırda Raheem Sterling ve Raphinha ile söz kesen Maviler, Ronaldo’nun takıma oluşturacağı ekstra maliyetten kaçınmak istiyor.

Fakat Tuchel’in vetosundaki asıl etken Ronaldo’nun Chelsea’ye olası maliyeti değil. İpini sağlam kazığa bağlayan Tuchel, meslektaşı Solskjaer’in başına gelenlerin bir benzerini yaşama taraftarı değil.

Hatırlanacağı üzere Manchester United’ın eski teknik direktörü Ola Gunnar Solskjaer ile Cristiano Ronaldo arasındaki gerilim çok konuşulmuştu.

United Yönetimi bu tartışmada Ronaldo’ya hak verirken, Solskjaer’in bileti kesilmişti.

Geçtiğimiz sezonu Manchester United’da tamamlayan Cristiano Ronaldo, 38 maçta 24 gol, 3 asistlik performansla takımına katkı sağlamıştı.

Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag

United sezonu 6’ncı sırada tamamlarken Avrupa Şampiyonlar Ligi vizesi de bir sonraki seneye kaldı. Teknik direktörlük koltuğuna Erik Ten Hag’ı getiren Kırmızılar, şimdiye dek sadece Feyenoord’dan Tyrell Malacia’yı renklerine bağladı.

Geçtiğimiz gün Manchester United'ın kamp yaptığı Bangkok'ta (Tayland) basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erik Ten Hag, Ronaldo'nun kesin olarak takımdan ayrılmayacağını açıkladı. "Ronaldo satılık değil" diyen Ten Hag, ayrılık iddialarına son noktayı koydu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 8
  • akıncı 66 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaşta süper performans
    Cevapla
  • Nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray alsın boş oyunculara yüksek para vereceğine hiç değilse Ronaldo’ya versinler çok paralarını harcamak istiyorlarsa abuk sabuk adama 2750m vereceklerine Ronaldo’ya 20m ver daha mantıklı
    Cevapla
  • Seçkin 1 yıl önce Şikayet Et
    38 maç 138 gol atman lazımdı yanlış yaptın
    Cevapla
  • Tarik 1 yıl önce Şikayet Et
    38 mac 24 gol 3 asist daha ne yapsin adam.Bizim kulupler tum sezon boyunca 3 yada 5 gol atmis adamlari transfer etmeye calisiyor.
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Burdan şunu çıkartıyoz Ronalda bile gidebilir
    Cevapla
  • Attila 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne hayal kırıklığı ula. Adam tek başına kaç maç aldı. United'ın kadro rezalet. Seneye küme düşerler. Bu kadro ile 6. olmaları zaten büyük başarı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle