Abdullah Avcı'dan Marek Hamsik kararı!

Slovakya ile Hırvatistan arasında oynanan maçta sakatlanan Marek Hamsik için teknik direktör Abdullah Avcı kararını verdi.

Abdullah Avcı'dan Marek Hamsik kararı!
Abdullah Avcı'dan Marek Hamsik kararı!
GİRİŞ 14.10.2021 11:21 GÜNCELLEME 14.10.2021 23:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hırvatistan karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Marek Hamsik'in MR'ı bugün çekilecek. İleride daha büyük sakatlık olmaması adına teknik direktör Abdullah Avcı'nın başarılı orta sahaya Fenerbahçe maçında görev vermesi beklenmiyor.

Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesi teknik direktör Abdullah Avcı'nın gözü kulağı Marek Hamsik'ten gelecek habere çevrilmiş durumda. Slovakya Milli Takımı'nda arka adalesinden sakatlanan ve bugün Trabzon'da MR'ı çekilecek olan oyuncunun kesin durumunun burada belli olacağı bildirildi.

Ancak Hamsik ile yapılan ön görüşmede alınan haberler iç açıcı olmadı. 34 yaşındaki oyuncunun ağrılarının olduğunu söylediği ve bunun üzerine de teknik direktör Abdullah Avcı'nın, "Daha uzun soluklu bir sakatlık sürecini doğuracaksa riske gerek yok" dediği belirtildi.

Bu son gelişme üzerine Avcı'nın, Fenerbahçe maçı için tüm planlarını Marek Hamsik'in oynamaması üzerine yaptığı ifade edildi.

KADROYA ALTYAPIDAN TAKVİYE

Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Trabzonspor'da sakatlık kâbusu yaşanıyor. Bordo-mavili takımın son yaptığı antrenmana sakatlıkları bulunan Dorukhan Toköz, Koita, İsmail Köybaşı ve Abdulkadir Parmak katılmazken, Serkan Asan ise takımdan ayrı koşu yaptı. 

Marek Hamsik'in de yer aldığı sakat oyuncu sayısı 6'ya ulaşırken teknik direktör Abdullah Avcı'nın işi oldukça zorlaştı. Kafasındaki ideal 11'de sürekli değişimlere gitmek zorunda kalan Avcı'nın 21 kişilik kadroyu oluşturması için ise altyapıdan takviyeler yapabileceği öğrenildi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 5
  • Mehmet keser01 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet syn avcı marek hamsik yaşlı bir futbolcu her maç 90 dakika oynadı arada onu dinlendirsen adam sakatlanmazdi.
    Cevapla
  • yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    hoca adam her maç 12 bin km koşuyor berat ne koşuyor ismail ne koşuyor wakayeme ne koşuyor ??? yada ötekileri ne koşuyor .. bu adamı sen yordun hoca o koşmayan adamları koşturman gerekirdi
    Cevapla
  • Ramo 2 yıl önce Şikayet Et
    Berat koşmuyor mu yuh ya Berat iyi mücadele ediyor
    Cevapla
  • Umt 2 yıl önce Şikayet Et
    O kararı zamanında vereceksin 34 yaşındaki adamı tüm maclarda 90 dj oynattin ne oyundan erken aldın ne de 2-3 maç dinlendirin şimdi en önemli maçında yok diyorsun ki riske etmeyelim sen adamı tüm maclarda oynatarak büyük risk aldın zaten
    Cevapla
  • yasinkaptan 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru karar
    Cevapla