Cinnet dehşeti! 4 ölü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde cinnet getiren bir kişi eşi, çocuğu ve kayınvalidesini av tüfeği ile vurduktan sonra kendi canına kıydı.

Cinnet dehşeti! 4 ölü
Cinnet dehşeti! 4 ölü
GİRİŞ 08.04.2014 18:38 GÜNCELLEME 09.04.2014 00:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay saat 16.00 sularında Ereğli ilçesi 1 nolu Sakindere Sokak üzerinde meydana geldi. Sücüllü köyünden 10 gün önce ilçeye taşınan Durukan Akcan (30) cinnet getirdi. Evde bulunan av tüfeği ile önce çocuğu Resul Kaan Akcan (8), sonra eşi Elif (28) ve daha sonra da kayınvalidesi Nurcan Açıkgöz'ü (49) vurdu. Son olarak ise silahı kendisine çeviren Durukan Akcan, tetiği çekerek hayatına son verdi. Durukan Akcan'ın işsiz olduğu iddia edildi.

Silah sesini duyan Akcan ailesinin komşusu yaşlı kadın, olayı polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, yerde yatan Akcan ailesi fertlerinin durumlarını kontrol etti. Olay yeri inceleme ekiplerinin de geldiği evde Durukan Akcan ve eşi Elif Akcan'ın olay yerinde öldüğü belirlendi. 
 
Gelen 4 ayrı sağlık ekibi yaralı yaşlı kadın ve küçük Resul'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa taşıdı. Göğsünden yaralanan 8 yaşındaki Resul taşındığı sırada duran kalbine sağlık ekipleri tarafından masaj uygulandı. Ambulans ile özel hastaneye kaldırılan Resul ile aynı hastaneye kaldırılan ve sırtından yaralanan Nurcan Açıkgöz yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Silahın art arda patladığı sırada yolda olan Ecevit Akdeniz "Burada duruyordum. Silah seslerini duydum. Yukarıya çıktım. Çocuğu kurtarmak istedim. Ancak sürekli ateş ettiğinden korktuk ve aşağıya inmek zorunda kaldık." dedi.
 
FACEBOOK'TA KATLİAMI HABER VERMİŞ
 
Durukan Akcan'ın, olaydan 7 saat önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına 'Büyük gün bugün' yazdığı ortaya çıktı. Durukan Akcan'ın, 6 Nisan'da ise yine Facebook sayfasına, "Canı yanan sabretsin, canı yakan da yanacağı günü beklesin" yazdığı görüldü. Akcan, olaydan 5 saat önce oğlunu okuldan alıp beraber yemek yerken çektiği fotoğrafları da Facebook'ta paylaştı.
YORUMLAR 6
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    YENİ AİLE BAKANIMIZ dan ricamız.... ayrıca mevcut ithal yasalarımızdaki boşanma yasalarıda KADINLARIMIZ a boşanmak isteyen kadına ERKEĞİNİN yüzde 50 mal varlığını da HEDİYE ederek boşanmalara sevk ederek cazip hale getirilmektedir...TÜM BU YASALAR erkeklerimizi köşeye sıkıştırıp CİNNET GEÇİRMELERİNE vesile olmaktadır...YENİ AİLE BAKANIMIZ SN . İSLAM hanımefendi den ricamız .. BU ÇİRKEF YASALARIN DERHAL İPTAL edilmesi ve mensubu olduğumuz güzel dinimiz İSLAM ın öngürdüğü şekilde bizim dinimiz İSLAM a uygun olarak yeniden AİLE , KADIN , GENÇLİK , BOŞANMA konularının yeniden düzenlenmesidir...
    Cevapla
  • cihank_37 10 yıl önce Şikayet Et
    Cinnet. Moda oldu cinnet geçirmek. İnsanlar öyle sabırsız merhametsiz birbirinden uzak en ufak şeylere bile tahammülsüz oldular ki cinnet geçirmek çok basit bir durum haline geldi. Olayın sistem düzen fakirlikle alakası yok ne fakirler var ki Hamd edip haline şükür ediyor. Şükürsüzüz etrafımızda da görüyoruz bunu. Çoğu kişi alanen etmesede isyan ediyor. Şükür benden ne kötüleri var demiyor. Masum çocuğu öldürmek hiçbir şeye sığdırılamaz o kadar basit görülmemeli. Bu tip insanların arkasından ah vah cinnet geçirmiş dersek geriden gelenlerin önünü açmış oluruz. Ne şart olursa olsun hiçbir durum masum çocukları öldürmeyi cana kıymayı gerektirmez. Bunu yapan insanlar kendisi de ölmüş olsa bile kınanmalı ki bu yola başvurabileceklere örnek olsun.
    Cevapla
  • Cem Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    Bir kişi neden Cinnet gecirir... Bunu Çok iyi düşünmek, enpati yapmak lazım. Kınamak cözüm getirmez, İçeriğini hic bilmediğimiz bir konunun aslında nasıl oldugunu, bu tğr olaylarda hiç bilemeyiz. Fakat bütün bu olanları minimize etmek, azaltmak için yapılabilecek, çok sade, çok anlaşılır, net, Adil çözümler olur. bunu yapacak olan devlettir ve devleti yönetenlerdir. Ama devleti yönetenlere bunları yaptırtmıyorlar. Bütün bnların çözümü SİSTEM kurmaktır. Bu sistem ADİL olmali, AÇIK, olmalı, ANLAŞILIR olmalı, EŞİT olmalıdır. Yoksa bunun önüne gecmek zordur. Dikkat edilirse bütün bu olayların içerisinde, Adalete inanmayanların kendi çözümlerini bulma arayışı içerisine girmek istemesidir. Bu cinnet geciren kişinin Neden bunu yaptıgını düşünebilirmiyiz. Kimler ne şartlar altında Böyle cinayet işlerler. Bu durumda kendimiz olsak nasıl davranırdık. Allah kimseyi Eşi, Anne Baba, evlat kardeş akraalar arkadaşlar ve sevdikleri ile imtehan etmesin.
    Cevapla
  • nazmi aydın 10 yıl önce Şikayet Et
    İçimden Ağladım. Yazık Ya Şu Yerde Yatan Çocuğun Yaşama Hakkı Yokmuydu? İçim Yandı Babalık Görevini Yapamıyacaksan Neden Evleniyorsun Sıkıntın Varsa Neden Bir Bilene Başvurmuyorsun Maddi Sıkıntın Varsa Neden Devletine Başvurmuyorsun Nasıl Bir Kafa Yaşıyorsunuz Anlamadımki? Niye Cinnet Ya Niye İnsan Mecbur Bile Kalsa Cinayet Yapmaz. Sebebsiz Yere Birini Öldüren Tüm Alemi Öldürmüş Olmazmı
    Cevapla
  • MEVLUT ISIK 10 yıl önce Şikayet Et
    YeterArtk Günahtır. Bence bu türolaylar medyada yer almasa daha da azalır. Yok o cinnet yok bu cinnet. Canı sıkılan cinnetim gal,ba diyor. Masumlara Allah cc. dan rahmet diliyorum. Allah cc cümlemize akıl fikir iz an versin. Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi