Kadir Şeker'in büyük üzüntüsü! Katil...

Konya'da Özgür Duran’ı (32) sevgilisi Ayşe D.’yi (35) iddiaya göre, döverken engellemek istediği sırada çıkan arbedede kalbinden bıçaklayarak ölümüne neden olan Kadir Şeker, (20) ailesiyle cezaevinde görüştü.

Kadir Şeker'in büyük üzüntüsü! Katil...
Kadir Şeker'in büyük üzüntüsü! Katil...
GİRİŞ 14.02.2020 12:52 GÜNCELLEME 14.02.2020 12:54
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Kardeşiyle yaptıkları görüşmeyi anlatan Hidayet Fatih Şeker, "Sosyal medya ve basın yayın organlarında destek gördüğünü Cumhurbaşkanı'nın da açıklama yaptığını ilettik. Bu durumun ona moral verdiğini gördüm. Ayrılırken daha  morali düzeldi. Yanımıza geldiğinde çökmüş bir haldeydi'' dedi. 

 

 

Tıp fakültesinde okumak için üniversite sınavlarına hazırlanan Kadir Şeker, iddiaya göre, 5 Şubat Çarşamba akşamı, tramvaydan inip evine giderken Özgür Duran'ın, Ayşe D.'yi dövdüğünü gördü. Duran'a engel olmak istedi. Ancak çıkan arbedede Kadir'in cebinden çıkardığı bıçak Duran'ın kalbine saplandı. Özgür Duran hayatını kaybederken, Kadir Şeker, 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı. 

'SUÇ VE CEZA'YI OKUYACAK

 

 

Kadir Şeker, geçen salı günü cezaevinde ailesiyle görüştü. Görüşmeye katılan ağabeyi Hidayet Fatih Şeker, görüşmenin yarım saat kadar sürdüğünü belirtti. Görüşmelerin ilk dakikalarında herkesin ağzında kelimelerin düğümlendiğini belirten Hidayet Fatih Şeker, şunları söyledi:

''Açık görüş olarak Kadir ile konuşma şansımız oldu. Sanırım ayda bir defa açık görüş hakkı var. Görüşmenin ilk dakikalarında hiç kimsenin ağzından bir kelime çıkmadı. Duygusal bir andı. Sonra konuşup sohbet ettik. Annem ve babam duygulandı. Yarım saat kadar sürdü. Kardeşim yorgun ve bitkin bir haldeydi. Olaydan sonra üniversiteye hazırlık kitaplarını istemişti. Görüşmede ise Dostoyevski'nin 'Suç ve Ceza' adlı kitabını götürdüm. Kardeşim hala olayın şokunda olduğu için üzgün görünüyordu. Bu konuyla ilgili biz de bir şey sormadık, kendisi de anlatmak istemedi'' dedi. 

Kardeşinin kendisi için 'katil' kelimesinin kullanılmasından üzüntü duyduğunu dile getirdiğini ifade eden Şeker, ''Sosyal medyada ve basın yayın organlarında destek gördüğünü, Cumhurbaşkanı'nın da açıklama yaptığını ilettik. Bu durumun ona moral verdiğini gördüm. Ayrılırken daha morali düzeldi. Yanımıza geldiğinde çökmüş bir haldeydi'' diye konuştu. 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 23
  • Yusuf Demir 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadının dayak yediği iddiası doğru değil. Konya Devlet Hastanesi Raporu: "Darp Cebiz İzi Yoktur" diyor. Kadir'in taşıdığı sustalı bıçak, suç teşkil ediyor ve ondan da ayrıca yargılanıyor. Kadir, eşler arasındaki tartışmaya müdahale etmiş, sonra adamın kalbine bıçağı sokmuş, ambulans bile çağırmadan çekip gitmiş. Bu adamı kahraman ilan etmeye çalışanların, nasıl bir vicdana, ahlaka, insanlığa, sahip olduklarını anlamak mümkin değil.
    Cevapla
  • eray akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadir şeker ağır ceza almaktan korktuğu için yalanın en kıralına başvurmaya çalışıyor.İslam dinine göre kedir şeker infaz edilmelidir.Direk kalbe saplıyor.Zaten kadir şeker yaprak gibi titremiş.Niye titriyoki demekki hatasını biliyo. Medenine kanuna göre kadir şekerin cezası 30-40 yıldan fazladır yani ağır bir cezadır.Eğer hakim sosyal medyada şeytanı düşünen insanlara göre karar veririse o zaman bakın yarın öbürgün neler olacak.
    Cevapla
  • eray akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadir şeker ağır bir şekilde ceza almazsa o zaman şeytana uyan kadınlar sevgilisiyle veya kiralık katille kocasını çok rahat ortadan kaldırabilir.Kocası haklı olsa bile.Nası olsa dışarda kız erkek tartışmasında hep erkek haksızdır algısı oluşturuluyor.Bunda da yararlanıp öldürmek istedikleri erkekleri kolay bir şekilde öldürebilirler.O erkekler haklı olsa bile.Bu durumu hakim göz önüne almalıdır.Toplum kaosa sürükleneceğinden dolayı kadir şekere ağır bir şekilde ceza vermelidir.
    Cevapla
  • VAtandAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuğun hakkını kimse yemesin, sataşmamış, duyarsız kalmamış. sık sık verilen : kadına şiddet var: ' dan etkilenip kurtarıcı olmaya çalışmış.Ne yazık ki bu kadına değmezmiş varsın sopa yeseymiş, Kadir ' in kalbi çok güzel belli, o merhametinin kurbanı olmuş.Ama adalet sonunda yerini bulur..
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    üzülme Kadir sen doğru olanı yapmaya çalıştın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim