Kopan parmak operasyonu trajediyle bitti!

İstanbul Bahçelievler'de merdivenden düşen gencin parmağı koptu. Genç hastaneye kaldırıldı ama parmak bulunamadı. Neden sonra bulunan parmak ambulansla gönderildi ama ambulasın başına bakın neler geldi?

Kopan parmak operasyonu trajediyle bitti!
Kopan parmak operasyonu trajediyle bitti!
GİRİŞ 20.01.2010 06:18 GÜNCELLEME 20.01.2010 06:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bahçelievler'de merdivenlerden düşen bir kişinin parmağı koptu. Kopan parmağı bulunamayan yaralı şahıs, özel bir otomobille hastaneye kaldırıldı. Soradan bulunan parmağı hastaneye yetiştirmeye çalışan ambulansın ise başına gelmeyen kalmadı.

Bahçelievler Yenibosna Merkez Manallesi Metinbey Sokak 22 numaralı binada oturan Murat Yılmaz (38), saat 01.30 sıralarında merdivenlerde dengesini kaybederek düştü. Sağ eli merdivenlere takılan Yılmaz'ın küçük parmağı koptu.

Olayı gören komşuları hemen 112'yi arayarak sağlık ekiplerine haber vermek istedi. İddialara göre, yaklaşık 25 dakika boyunca 112'ye ulaşamayan vatandaşlar 155'i arayarak polis ekiplerinden yardım istedi. Bu arada Yılmaz'ın kopan parmağı aramalara rağmen bulunamadı. Ambulansın gelmesini beklemeyen vatandaşlar, kopan parmağı bulunamayan Murat Yılmaz'ı özel bir otomobille yakındaki özel bir hastaneye götürdü.

Olay yerine gelen ambulans, uzun aramalar sonunda bulunan kopan parmağı alarak Yılmaz'ın olduğu hastaneye doğru yola çıktı. Hastaneye gelen 112 ekiplerine, Yılmaz'ın buradan başka bir hastaneye gönlerildiği söylendi.

Murat Yılmaz'ın hangi hastaneye gittiğini bir türlü öğrenemeyen ve kopan parmağı taşıyan 112 ekipleri, yaklaşık 20 dakika Yenibosna Yıldırım Beyazıt Caddesi E-5 kenarında bekledi.

Yılmaz'ın kaldırıldığı hastaneyi telsizle öğrenen 112 ekipleri, bu hastaneye doğru yola çıktı. Parmağı zamanında yetiştirmeye çalışan ambulansın yolda lastiği patladı. Ambulans, patlak lastikle hastaneye gitmeye devam etti.

Bu defa da hastanenin yolunu bulamayan 112 ekiplerinin yardımına basın mensupları yetişti. Ambulansın önüne geçen basın mensupları, 112 ekiplerine hastaneye kadar rehberlik etti.

Kopan parmak, maceralı bir yolculuktan sonra hastaneye ulaştırıldı. Fakat dokularda aşırı derecede parçalanma olduğu için Murat Yılmaz'ın kopan parmağı dikilemedi.

Olayı anlatan Murat Yılmaz'ın komşusu, yaklaşık 25 dakika boyunca 112'ye ulaşamadıklarını ve polisin yardımıyla ambulansın geciklemeli olarak olay yerine geldiğini iddia etti. Kopan parmağı taşıyan ambulanstaki 112 ekiplerine teşekkür eden Yılmaz'ın kapı komşusu, lastiği patlamasına rağmen 112 ekiplerinin parmağı yetiştirmek için büyük çaba harcadıklarını kaydetti.

(CİHAN)

YORUMLAR 1
  • İsmail Çiylez 14 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka only in turkeymiş. Arkadaş herşey olabilir demekki o parmak gidecekmiş.Lastik patlaması kim bilebilir.Turkiye diyerek bu ulkede herşeyin kötü gittiğini söylüyorsun.Bi daha düşünün.Nasibse geelir çinden,yemenden.Nasib değilse ne gelir elden.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı