Yarışta Firdevs'i ezen 2 şoför tutuklandı

13 yaşındaki Firdevs Özduran'a çarparak ölümüne neden olan sürücü Hakan Y. (23) ile birlikte kazadan hemen önce aracıyla yarıştığı iddia edilen diğer otomobilin sürücüsü Hüseyin Y. tutuklandı.

Yarışta Firdevs'i ezen 2 şoför tutuklandı
Yarışta Firdevs'i ezen 2 şoför tutuklandı
GİRİŞ 10.12.2010 07:33 GÜNCELLEME 10.12.2010 07:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Firdevs Özduran'a çarparak ölümüne neden olan sürücü Hakan Y. (23) ile birlikte kazadan hemen önce aracıyla yarıştığı iddia edilen diğer otomobilin sürücüsü Hüseyin Y. tutuklandı.

Kaza, geçtiğimiz salı akşam saat 18.00 sıralarında Seferihisar İzmir Caddesi Öğretmenler Sitesi karşısında meydana gelmişti. 9 yaşındaki kardeşi Gülben'i okul servisinden indirdikten sonra otobüs durağında alarak yolun karşısına geçirmek isteyen Firdevs Özduran'a, Hüseyin Y. yönetimindeki otomobille yarıştığı iddia edilen motor tamircisi Hakan Y.'nin kullandığı otomobil çarpmıştı. Firdevs kardeşini geriye doğru iterek kurtarırken, kendisini kurtaramamıştı.

 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 6
  • adil karabay 13 yıl önce Şikayet Et
    meraaak. merak ediyorum onlarca kişinin hayatı tehlikeye atan ve gencecik yavruyunun katili bu magandaların cezası ne kadar olacak...........
    Cevapla
  • H.Şentürk 13 yıl önce Şikayet Et
    BUYURUN SİZE UCUZ OLAN BU. Kardeşim ne bu aci ne bu dehşet çoluk cocuğa al sana araba niye niçin al sana katliam gibi kaza neymiş arabam var hayde yarişa nerde herkes görsün bak arabası var desinler ,işte size araba birinin var alır birinin yok gine alır arabam var desinler.çoklarının Eşşeği yokken arabasi olacak.Ehliyetin varmi var hah tamam şoforsun al sana araba iyazık bu ölenlere trafiğin t sini bilmeyenlr yollarda çok yazık.iyi bir caydırıcı ceza şart kardeşimamma en iyisi bir ceza....
    Cevapla
  • altan kılıç 13 yıl önce Şikayet Et
    1 ay sonra. bu katiller serbest bırakılacak. gerekirse halime savcıya para verilecek ve 1-2 aya kadar serbest kalacak. olmadı olen cocugun ailesine para verilecek aile sikayetci degilim diyecek. turkiye ve adalet. AKP nin acılımdaki adalet sadece kendilerine adalet.
    Cevapla
  • ayhan ayvaz 13 yıl önce Şikayet Et
    Bu katiller. Aynı suçu işlemeye devam edip henüz kaza yapmamış olanlar hala aramızda dolaşıyor, her an her şey olabilir. Herzaman kurallara uyarım ama bir kere yanlışlıkla çift şeritli bomboş Pamukova yolunda hız sınırını sadece 5 km aştığım için ceza yedim. Üstelik otomobil hız sınırı 110 iken 100 yapmıştım, ruhsatta kamyonet yazdığı için (F.Connect araç) hız 95 olması gerekiyormuş. Kanun böyleymiş. Gereksiz yerlerde kontroller bazen çok hassas olabiliyor ama bağdat caddesinde, Taksimin göbeğinde bas gaza gitsin.
    Cevapla
  • 1864 13 yıl önce Şikayet Et
    yazık. kazadır, her daim Allah korusun. ama böyle umursamaz insanlara en ağır cezayı vermek gerekir. kısaslayın. kızın babasını direksiyona geçirin adamı da tam oraya dikin bakalım ondan sonra bu kazalar azalıyor mu azalmıyor mu. Allah yakınlarına sabır versin. mekanı cennet olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır