2.5 aylık Kübra bebek açlıktan öldü!

Samsun'da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 2.5 aylık Kübra bebek yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. İlk incelemeye göre bebeğin ölüm nedeni açlık! Acılı anne tam takır buzdolabını gösterip isyan etti.

2.5 aylık Kübra bebek açlıktan öldü!
2.5 aylık Kübra bebek açlıktan öldü!
GİRİŞ 19.01.2011 10:30 GÜNCELLEME 19.01.2011 10:30
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Samsun'da rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırılan 2,5 aylık bebeğinin ölümünün besin yetersizliğinden kaynaklandığı bildirildi.

Tekkeköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Sokak üzerinde bulunan bir evde ikamet eden Murat ve Nejla Bakırcı' nın 2,5 aylık Kübra isimli bebeklerinin rahatsızlanması sonucu 112 Acil Servis ambulansıyla Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, çocuğun ölümünün şüpheli bulunması üzerine bebeğe otopsi yapıldı. Yapılan otopsi sonucunda, Kübra bebeğin fiziksel olarak çok zayıf olduğu ve midesinin boş olduğu tespit edildi.

Öte yandan, adli yönden soruşturma devam ederken, bebeğin hastalıktan dolayı mı besin alamadığı yoksa gıda verilmediği için mi öldüğünün netleştirilmesi için incelemenin devam ettiği belirtildi.

kullan

ANNE: BUZDOLABIMIZ HİÇ DOLMADI

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, besin yetersizliğinden hayatını kaybeden 2.5 aylık Kübra bebeğin annesi Nejla Bakırcı, bebeğinin açlıktan öldüğünü söyledi.

Anne Nejla Bakırcı, mama bile alamadığını ifade ederek, "10 lirayla evimin harçlığını mı göreceğim, çocuğumun bezini mi alacaktım, mamasını mı? İyi gıda alamadı, anne sütüm yeterli değildi zaten. Evde sulu yemeğim yok ki yeseydim de sütüm gelseydi. Çayla ekmek ne kadar olursa o kadar. Bebeğimi tam besleyemedim. Bizi fakülteye sevk ettiler. Buzdolabımız hiç dolmadı. Kaymakamlıktan aldığımız 3 ayda bir yardımla et yedirebiliyordum." dedi.

Geçirdiği iş kazası sonucu bedensel engelli duruma düşen baba Murat Bakırcı ise "Sigortasız çalıştırıyorlarmış beni haberim yok. Sabaha karşı limanda geminin içinde vinç kaptı beni. Çocuklarıma bakamıyorum. Madden hiç bir şeyim yok. Komşuların yardımıyla geçiniyoruz. Gün oluyor aç yatıyoruz. Öyle geçinip gidiyoruz. Çocuklarıma bakamıyor, bir ekmeği bile alıp gelemiyorum. " ifadelerini kullandı.

Rahatsızlanması ardından, 112 Acil Servis ambulansıyla Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırılan 2.5 aylık Kübra bebek, yolda hayatını kaybetmişti. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, yapılan otopsi sonucu Kübra bebeğin fiziksel olarak çok zayıf olduğu ve midesinin boş olduğu tespit edildi. Öte yandan, adli yönden soruşturma devam ederken, bebeğin hastalıktan dolayı mı besin alamadığı yoksa gıda verilmediği için mi öldüğünün netleştirilmesi için incelemenin devam ettiği belirtildi. 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 108
  • isim önemli değil 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ayıpta bize yeter! hangi yüzle çıkacaz rabbin huzuruna
    Cevapla
  • volkan 13 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl milli gelir. Daha yoksuluda var ama sağolsun medyamız 1000 de 1 yakalamış hayret nasıl olsa başbakanın dediği gibi kişi başı milligelir 13 bin dolara çıkmış bu nasıl ölmüş araştımak gerekir
    Cevapla
  • Ben kendim 13 yıl önce Şikayet Et
    Günaha giren yorumcular OKUYUN. Henüz kesin olmamakla birlikte, bebek kafa travmasından ölmüş. Kafası kırılan bebeğin meme emmemesi şaşırtıcı değil. Günaha girmek diye bir laf vardır Böyle büyük işin günahına girimek ise ne acınacak şeydir. Hiç alakası olmadığı halde bu işte bile bin tane günaha girdiniz. Erdoğana saldıran mı ararsın, Ergenekonu sulandıran mı, Allahın Kahhar ismini tecelli ettirmesini isteyen mi... Gazeteci bile yanlış yazdımı tekzip yayınlayıp yanlışını telafi eder. Gururunuza yenilmeyin. Bu işin altında kalırsınız.
    Cevapla
  • sivaspor 13 yıl önce Şikayet Et
    Herseyden prim yapanlar!. Yaziklar olsun. Sebebi ne olursa olsun bu nasil bir igrencliktir prim yapmaya calisiyorsunuz? 2,5 yasinda minimini bir yavru acliktan olmus. Hayvanlar bile bizden daha medeni yasiyor asil bunu tartisalim!
    Cevapla
  • darbeleredurde 13 yıl önce Şikayet Et
    bebek. açlıktan ölmemiş,haberi fırsat bilip hükümete saldırınlar konuyla ilgili diğer habere yorum yazamamış.olsa yüzleri kızardı diyeceğim ama..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'