Köylüler takipteki polis otosunun önünü kesti

Karkamış'ta, ''Dur'' ihtarına uymayan bir otomobili takip eden ekiplerin yolunu kesen köylülerle polis arasında arbede çıktı.

Köylüler takipteki polis otosunun önünü kesti
Köylüler takipteki polis otosunun önünü kesti
GİRİŞ 08.05.2012 14:43 GÜNCELLEME 08.05.2012 14:43

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Gaziantep - Şanlıurfa kara yolunun 40. kilometresinde, yol uygulaması yapan Nizip Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, plakası öğrenilemeyen bir otomobile ''Dur'' ihtarında bulundu. Ancak içerisinde 2 kişinin bulunduğu otomobil ihtara uymayarak kaçmaya, polis ekipleri de bu otomobili takip etmeye başladı.

Bir süre devam eden kovalamacada Karkamış'a bağlı Kıvırcık köyü yakınlarında, kalabalık bir grup, ekiplerin yolunu keserek, araçtakilerin kaçmasına yardımcı oldu.

Bu nedenle polisle grup arasında çıkan tartışmada bazı kişiler taş ve sopalarla polise saldırmaya çalıştı. Bunun üzerine gelen takviye ekipler havaya ateş açarak grubu dağıttı. Bu sırada çıkan arbede bir kaç polis memuru darp edildi. 2 polis aracında da hasar oluştu. Nizip Devlet Hastanesi acil servisine müracaat eden ve ayakta müdahalenin ardından taburcu edilen polislerden birinin parmağının kırıldığı belirtildi.

Olayla ilgili 6 kişinin gözaltına alındığı ve soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

Bu arada polisin takibinden kaçan zanlıların otomobilinde, gümrük kaçağı sigara ve çay bulunduğu tahmin ediliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!