Benzinlikte yanan araç faciaya neden oluyordu

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir petrol istasyonunda bir anda alev alan otomobil yandı. Otomobilde bulunan dört kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Benzinlikte yanan araç faciaya neden oluyordu
Benzinlikte yanan araç faciaya neden oluyordu
GİRİŞ 18.05.2012 14:03 GÜNCELLEME 18.05.2012 14:03

Edinilen bilgiye göre, Atilla Yılmaz adlı kişi 27 N 7494 plakalı otomobili ile Gaziantep-Şanlıurfa D-400 Karayolu üzeri Nizip Sanayi sitesi yakınlarında bulunan petrol istasyonundan otomobiline gaz aldı. Gaz alım işlemini tamamlayan sürücü hareket etmek için kontağı çevirdiği sırada otomobil bir anda alev aldı. Kısa sürede otomobili saran alevler büyük paniğe neden oldu.

Çıkan yangını fark eden İstasyon görevlileri alevlerin yakıt pompalarına sıçramasını önleyerek olayı itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine gelen Nizip Belediyesi İtfaiye ekipleri meydana gelen araç yangının yarım saat süren bir çalışmanın ardından kontrol altına aldı.

Çıkan yangında otomobilde bulunan sürücü Atilla (22), kardeşi İbrahim (22) ve yakını Gökhan Yılmaz (22) ile birlikte otomobilde bulunan Ali Kılıç (22) vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandılar.

İstasyon görevlileri ve çevredeki vatandaşların yardımıyla Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesi'ne kaldırılan yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi yanık ünitesine sevk edildiler.

Yangının otomobildeki gaz kaçağından dolayı çıktığı tahmin ediliyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
En fazla altın üreten ülke açıklandı! Yılda 370 ton ile zirvede...