Trump'tan Amerikan medyasına fırça

Ocak ayında göreve başlayacak ABD başkanı Donald Trump'ın pazartesi günü medya yöneticileri ile yaptığı bir toplantıda CNN'e yalancı dediği belirtildi.

Trump'tan Amerikan medyasına fırça
Trump'tan Amerikan medyasına fırça
GİRİŞ 22.11.2016 17:47 GÜNCELLEME 22.11.2016 17:47
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Donald Trump'ın medya mensupları ile yaptığı bir toplantıda CNN yöneticilerinden Jeff Zucker'a CNN haber ağının yalancı olduğunu söylediği iddia edildi.

Trump pazartesi günü Trump Tower’de ABD medyasının önde gelen yöneticileri ile görüştü. Görüşmede kayıt alınmasına izin verilmedi. New York Post'un toplantıya katılan ancak ismini açıklamayan birine dayandırdığı haberine göre, Trump'un 30 - 40 kişinin olduğu ortamda Zucker'a dönerek CNN haber ağının yalancı olduğunu belirtti ve "Bundan utanmalısınız" dedi. Trump'un diğer medya yöneticilerine de sert sözler söylediği iddia ediliyor.

Haberde, Trump'la görüşmeye katılanlar arasında, NBC'den Deborah Turness, Lester Holt ve Chuck Todd, ABC'den James Goldston, George Stefanopulos, David Muir ve Martha Raddatz, CBS’den 'Norah O'Donnell John Dickerson, Charlie Rose, Christopher Isham, Fox News'ten Bill Shine, Jack Abernethy, Jay Wallace, Suzanne Scott, MSNBC’den Phil Griffin ve CNN Jeff Zucker ve Erin Burnett bulunduğu belirtildi

Trump ekibinden ise şu ana kadar konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR 37
  • METİN 7 yıl önce Şikayet Et
    Basın baskı altına alınıyor endişeliyiz abd
    Cevapla
  • Erpinar 7 yıl önce Şikayet Et
    Basın özgürlüğünden dem vuran kimse yok!
    Cevapla
  • REALİTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Taraflı yalan haber yapan her kim olursa olsun yalanlarını yüzlerine vuran kim olursa olsun Dünya gözünde kazanır..Yıllarca haberin iyisi kötüsü olmaz dediler reytingler için.Nede olsa pinokyo gibi burunları uzamıyordu.Ama artık uzamalılar Dünya gündeminden..Yalancılığı kanıtlanmış kanal ve haber bültenlerine karşı duruş sergilemek gerekir..Habercilerin somut kanıt gösterme zorunlulukları olmalı aslında,sadece söylemlerle haber yapma hakları olmamalı..
    Cevapla
  • Vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    Endiseliyiz
    Cevapla
  • ... 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi