Budistlerden yeni katliam!

Myanmar'ın Arakan bölgesinde Budist çetelerin Müslümanlara yönelik zulmü sürüyor. Arakan'da 24 Ekim'de kaydedilen görüntüler, Müslümanlara karşı sürdürülen katliamların tüm vahşeti ile devam ettiğini gözler önüne serdi.

GİRİŞ 31.10.2013 16:02 GÜNCELLEME 31.10.2013 16:33
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Bölgedeki Budist çeteler, güvenlik güçlerinin seyirci kaldığı saldırılarda, Müslümanlara terör estirmeyi sürdürüyor. Adını, Müslüman katliamının yapıldığı vahşet haberleri ile duyuran Arakan, yeni bir katliam haberi ile gündeme geldi.

Görüntülerde, sırf Müslüman oldukları için 10 Müslüman, Budist çetelerce yakalanıp yerde öldüresiye dayak yerken görülüyor. Ellerinde bıçak ve sopa olan Budistler, yerde son nefeslerini vermekte olan Müslümanları vahşice öldürüyor.

Bu arada Tayland'a sığınan ya da resmi görevlilerce gözaltına alınan Arakanlı Müslümanlar, köle olarak satılıyor. Taylandlılar, her bir Arakanlı için 4 bin TL civarında para istiyor.

YORUMLAR 25
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAHMET EYLESİN. İslam aleminin lidersiz olmasının bedeli.Bölük pörçük olmasının bedeli.Türkiyenin tekrar ayağa kalkıp bu coğrafyaya hamilik yapmasından korkan harici ve dahili düşmanlar oyunlarını Türkiye üzerinden oynuyor. Müslüman markalı İranın kuyruk acısı da o.
    Cevapla
  • ahmet enes 10 yıl önce Şikayet Et
    Sırf Müslüman olduğu için şehadet mertebesine sahabelerimiz gibi vahşiçe öldürülerek eren bu yiğitlere dil uzatan münafıklar..... Osmanlı çöktüğünden beri zulm içindeler Müslümanlar. Münafıklar, putperestler ,Yahudiler ,Hristiyanlar unutmayınki Rabbiminde bir hesabı ve gazabı var.Üzerinizde olsun İnşallah.
    Cevapla
  • ahmet enes 10 yıl önce Şikayet Et
    Sinan Efendi.Müslümanlar Hristiyan,budist,yahudi,ateist gibi soykırım,sömürgecilik yapmadığı için bu eziyeti çekiyor.. 600 yıllık Osmanlıda böyle vahşet görülmedi.Verdiğin örnek ancak sığı düşünceli insanlar yapar.Herkes yaptıkları ve yapmadıkları ile sorgulanacak.Sende hangi gölgenin kalabalığını dolduruyorsan hesabını vereceksin Rabbine.Müslümansan bu görüntülere fiili yapamazsan sözle,onuda yapamazsan gönlün ile muhalif olursun.Burada sana değil senin gibi herkese cevap veriyorum.Gönüllü seçsinler gidelim bu vahşetin olduğu yerlere kurtaralaım Kardeşlerimizi.Ben bu acı ile haber okuyorum.Sen nasıl okuyorsun belli oluyor.
    Cevapla
  • Üzeyir ARI 10 yıl önce Şikayet Et
    bu ne vahşet.... budistler akli denglrini kaybetmiş anlaşılan. tedavi altına alınmaları gerkiyor. acilen... BİRLWŞMİŞ MİLLETLER ile birlikte bütün müslümanlar sadee seyrediyor.
    Cevapla
  • kazımm 10 yıl önce Şikayet Et
    ya bıktırdınız artık yemin ederim. SİNAN hiçbir halttan haberin yok kalkmış hac ibadetini araplara para yedirmek diyerek ''aklınca'' insanların nazarlarında ki yerini düşürmeye çalışıyosun... Sen kimsin arkadaşım elalemin ibadetine dil uzatıyosun. SANA NE, Sen mi tutuyosun muhasebesini? Senin cebinden mi çıkıyor? Cayır cayır bağırıyorlar afrikada-asya da müslüman insanlar aç, kurbanınızı verin orda keselim diye, susuzluktan kırılıyolar yardım edin su kuyusu açalım diye. FİTRENİZİ SADAKANIZI ZEKATINIZI GÖDERELİM diyor birsürü vakıf... Bir sürü insan elinden geldiği kadar vakıflara koşuyor, ALLAH RIZASI İÇİN KARDEŞLERİNE ZEKAT VE KURBAN GÖNDERMEYE ÇALIŞIYOR. yetimler için, fakirler için aklına geldikçe SMS gönderiyo bu vakıflara. Anca boş lakırdı başka bir halt yok..Onlra kör sağır olan burda boş boş konuşmasın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama