60 kişi bir köpeği böyle katletti

Çin'in en büyük kentlerinden Shijiazhuang'da önceki gün yaşanan köpek katliamı hayvanseverleri çıldırttı.

60 kişi bir köpeği böyle katletti
60 kişi bir köpeği böyle katletti
GİRİŞ 01.11.2013 17:39 GÜNCELLEME 02.11.2013 09:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Çin'in en büyük kentlerinden Shijiazhuang'da önceki gün yaşanan köpek katliamı hayvanseverleri çıldırttı. 
Kentte, Tibet Mastifi cinsi sahipsiz köpeğin bir kişiyi ısırması zabıta ve polisin yanı sıra mahalle halkını da seferber etti.

Tabancalarını çeken polislere kürek ve sopalarla eşlik eden mahalle halkı zavallı hayvan öldürüldükten sonra bile vahşeti sürdürdü.

 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    hiç şaşırmayın? çinli köpeği yemek istemiştir ........Köpekde çinliyi ısırınca ......... ....işte o zaman olanlar oldu:):):):):):):):).
    Cevapla
  • Mehmet Emin 10 yıl önce Şikayet Et
    Köpek o yaşa iyi gelmiş, Çinliler nasıl olmuş da şimdiye kadar onu da yememiş?. Hamam böceklerini ve her türlü hareket edeni yiyen topluluk nasıl o köpeğin büyümesini beklemiş hayret.
    Cevapla
  • Mahone 10 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'deki sokak köpekleride insanlar için tehdit oluşturuyor. Motorsikletle köpekler yüzünden düşen çok arkadaşım var. Hayvan hakları , insan haklarının önüne geçmemeli. Adam sokakta elinde pitpul köpekle geziyor.. Kimsede birşey demiyor. Ya o hayvan birisinin çoçuğa saldırsa.. Geçin efendim hayvan haklarını... Osmanlı gibi toplayıp bir adaya falan koyun o zaman..
    Cevapla
  • Dogukan Batuhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah Dunya'yi Asya'lilarin eline dusurmesin. Bunlarda insanlik duygusu var,ne hayvanlik.Dunya'yi kim yonetsin diye sorsalar,kim dersiniz?Rusya'mi,Suudi Arabistan'mi,Hindistan'mi,Turkiye'mi,Iran'mi yoksa Talibanmi? Cevap cok acik degilmi?
    Cevapla
  • arda doğan 10 yıl önce Şikayet Et
    arakan . arakanda müslümanlar yakılarak dövülerek öldürülüyor kimsenin umrunda değil bir köpek için dünya ayağa kalkıyor.çok yazık çoooook.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tasarruf edilecek emekliye verilecek - Gazete manşetleri
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'