Şanlıurfaspor'da teknik direktör arayışı

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un futbol şube sorumlusu İbrahim Güllüoğlu, "İnşallah doğru hocayı, doğru zamanda takımın başına getirmek istiyoruz" dedi.

Şanlıurfaspor'da teknik direktör arayışı
Şanlıurfaspor'da teknik direktör arayışı
GİRİŞ 07.10.2013 19:24 GÜNCELLEME 07.10.2013 19:24

Güllüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Raşit Çetiner'in istifasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdürdüklerini belirterek, son 3 karşılaşmaya takımın teknik direktörsüz çıktığını hatırlattı.

Yönetimlerin kriz dönemlerinde daha fazla önem taşıdığını ifade eden Güllüoğlu, Şanlıurfaspor yönetiminin bu dönemde takıma daha fazla sahip çıktığını ve gereken önlemleri aldığını söyledi.

Güllüoğlu, sarı-yeşilli ekibin teknik direktörsüz çıktığı 2 lig maçını da kazandığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Tabi ki bu takımın bir teknik direktörü olacak ancak çok acele edilecek ve panik yapılacak bir konu değil. Bu takıma katkı sunabilecek, hırs yapabilecek, takımı daha üst sıralara taşıyabilecek bir teknik direktör ile görüşüyoruz. Türkiye'de çok ünlü teknik adamlar bizimle çalışabileceklerini beyan ediyor. Bu gerçekten bizi çok memnun ediyor. Hiç kimsenin aklına gelmeyecek hocaların bizimle çalışma talebi var. Bunların içerisinde en iyi hocayı seçmek ve takıma katkı sunmasını sağlamak bizim için son derece önemli. İnşallah doğru hocayı, doğru zamanda ve doğru yöntemle takımın başına getirmek istiyoruz."

Şanlıurfaspor'da teknik direktör Çetiner, 19 Eylül'de istifa etmişti.