İşte İsrail'in özür dileme nedeni!

İsrail'in Türkiye'den özür dilemesiyle ilgili Hamas'tan bir değerlendirme geldi: İsrail bölgesel değişikliklerden korkuyor.

İşte İsrail'in özür dileme nedeni!
İşte İsrail'in özür dileme nedeni!
GİRİŞ 23.03.2013 07:29 GÜNCELLEME 23.03.2013 13:07
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Hamas 'ın önde gelen liderlerinden Mahmud ez-Zahhar, " İsrail 'in özür dilemesi, bölgede yaşanan değişikliklerden korktuğunu gösteriyor" diye konuştu.

Zahhar, ''Komşu ülkelerdeki İslami uyanışın İsrail'i ciddi biçimde etkilediğini, bu nedenle de İsrail'in çevresindeki tüm değişikliklerden korktuğunu'' belirtti.

''Devrim yaşanan Arap ülkelerinde yönetime muhafazakarlar geldi'' diyen Zahhar, İsrail'in, özellikle de Mısır'ın yanı sıra diğer bir çok müttefikini kaybetmesinin ardından bölgedeki yalnızlığını kırmak için Türkiye'den özür dilediğini savundu.

Zahhar, İsrail'in Gazze 'den ablukayı kaldırma şartını yerine getirmeyeceğini ve ''Özrün sadece sözden ibaret kalacağını'' iddia etti.

Türkiye'den, İsrailli yetkililerin, ''komşu ülkelerin İsrail ile ilişkilerini normalleştirme çabalarına katkı sağlamamasını'' talep eden Zehhar, ''İsrail dün, 21 Kasım 2012'de varılan ateşkes anlaşmasını, Gazzeli balıkçıların denize 6 mil açılmalarını engelleyerek ihlal etmiştir, ablukayı kaldırma sözünde mi duracak '' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 58
  • MÜMİN SEÇİM 12 yıl önce Şikayet Et
    YAVUZ KEMAL VE SABİT KAL . http://www.haber7.com/siyaset/haber/1005502-netanyahu-ozrun-nedenini-acikladi Bu haberi okuyun
    Cevapla
  • ali yılmaz 12 yıl önce Şikayet Et
    savaş mı çıkacak. ben israil'in bu sene içinde iran ya da başka bir islam ülkesine savaş açacağını tahmin ediyorum. böyle bir durumda israil, Türkiye'nin desteğine ihtiyaç duyacaktır. inşallah destek vermeyiz
    Cevapla
  • yüksel demir 12 yıl önce Şikayet Et
    Bazı yorumlar bayağı sıktı. Bazı yorumculara bakıyorum da İsrail'i nede büyütmüşler gözlerinde.Korkmayın İnanın İsrail de bitecek.İnşallah bizde göreceğiz. Neymiş efendim İsrail'in bir çıkarı ve planı yoksa bunu yapmazmışmış da.Bizimkilerde armut toplamıyor ya kardeşim. Eeeee ne şimdiye kadar ülke olarak gık diyemedik ki olup bitenlere.Tabi böyle gürleyince garip geliyor
    Cevapla
  • Yusuf Selam 12 yıl önce Şikayet Et
    Helal Israile:). Adamlar ozur dileyip taviz vererek bile bizim icimize fitne sokmayi basariyorlar. Bizim gibi safderun insanlar da hemen sorular sormaya basliyoruz. Israil neden ozur diledi? Bayram degil seyran degil enistem beni neden optu gibi bisey. Daha ne diyeyim.
    Cevapla
  • asr_i_saadet 12 yıl önce Şikayet Et
    3 - 5 sene geçer gerekirse osmanlıyada güvenmessin.. 3 - 5 sene geçer gerekirse osmanlıyada güvenmessin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Genel Başkanı Özel'e saldıran şüphelinin emniyet ifadesine ulaşıldı
FED’in hamlesi kritik! Altın için asıl senaryo başladı mı?