İrlandalı vekil 'Tayyip İstifa' diye bağırdı!

Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu'nda Gezi Parkı olaylarıyla ilgili tasarıyı kabul ederken görüşmelerde konuşan İrlandalı milletvekili Paul Murphy sözlerini Türkçe olarak 'Tayyip İstifa' diye tamamladı.

İrlandalı vekil 'Tayyip İstifa' diye bağırdı!
İrlandalı vekil 'Tayyip İstifa' diye bağırdı!
GİRİŞ 13.06.2013 15:40 GÜNCELLEME 14.06.2013 08:08
Bu Habere 174 Yorum Yapılmış

Avrupa Parlamentosu (AP) tarafından Gezi Parkıeylemleri hakkında bugün alınan kararda, Başbakan Erdoğan ve hükümete sert eleştiriler var.

Kararda 'Erdoğan ve hükümetin uzlaşı için insiyatif almayı, özür dilemeyi veya Türk halkının bir kesiminin tepkilerini anlamayı reddetmesi Türk toplumunun daha da kutuplaşmasına neden olmuştur" ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca karar metninde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise eylemler sırasındaki demeçleri nedeniyle övüldü.

Görüşmeler sırasında  İrlandalı milletvekili Paul Murphy'nin tutumu ise dikkat çeki. İrlandalı senatör, konuşmasını  'Tayyip İstifa' olarak tamamladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 174
  • bülent akkaniş 10 yıl önce Şikayet Et
    sana ne. suriyede tüm halk ayaklandı. "esad istifa" demedi bu avrupa cocukları. şimdi tr. büyümesi zorunuza gidince her fırsatta cırt sesler cıkarıyolar. sen ülkene hizmet et. bize karışma. aklınızı alırız. ruhunuz duymaz.
    Cevapla
  • hanefi ünal 10 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki irlandalılar.... İrlandalı bağırır...Yahudisi,Almanı,İngilizi de bağırır...Bağırmaları o kadar da önemli değil...Önemli olan;içimizdeki İrlandalıların bağırması...
    Cevapla
  • nazim manav 10 yıl önce Şikayet Et
    bunlar degilmiydi senelerce ingilizlerle catisan.saga sola bomba atan.. simdi gelmis baskalarina akil veriyor,sen git ulkene akil verde kirizden kurtulun,yoksa bir gun turkiyede temizlik isciligi yapacaksin,yada seni tarladada calistiririz,ama yok sende o kadar kafa yok sen tuvalet bile temizliyemezsin,bakin avrupa parlamentosu ne zavalli bir durumda.
    Cevapla
  • ahmet okutan 10 yıl önce Şikayet Et
    sana ne???. iç işlerimize yabancılar karışmasın.
    Cevapla
  • Abdullah KASIM 10 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki İrlandalılar. İçimizdeki İrlandalılar sözü bugünler için söylenmiş demek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!