CHP'den hükümete destek geldi!

CHP Adana Milletvekili Faruk Loğoğlu, Türkiye'nin IŞİD tehdidinden kaçanlara sınır geçişine izin vermesini değerlendirdi.

CHP'den hükümete destek geldi!
CHP'den hükümete destek geldi!
GİRİŞ 19.09.2014 16:09 GÜNCELLEME 19.09.2014 16:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

IŞİD'in saldırılarından kaçarak Şanlıurfa Suruç İlçesi Dikmetaş Köyü yakınlarına gelen Suriyeliler sınırdan Türkiye'ye geçiş yaptı.

Gelişmeyi değerlendiren CHP Adana Milletvekili Faruk Loğoğlu, hükümete destek verdi:

"YERİNDE BİR KARAR"

Loğoğlu, "Sınır kapısının açılması kararını yerinde buluyorum, doğru bir hareket. Neticede Türkiye'nin gerçek anlamda hayatları tehlikede olan insanlara kucağını açması lazım, biraz gecikerek de olsa sınır kapıları açıldı. Bu insanlara gereken kolaylık sağlanmalıdır." dedi.

"TÜRKİYE'NİN İŞİ DAHA DA ZORLAŞIYOR"

Bölgedeki gelişmeleri de değerlendiren Loğoğlu, "Özellikle komşu Irak ve komşu Suriye'de gelişmelerin nasıl olacağını kestirmek mümkün değil. Bu son gelişme, IŞİD'in bazı köyleri ele geçirmesi neticesinde ortaya çıktı, IŞİD bu ilerleyişini sürdürdüğü taktirde daha fazla insan ülkemize gelebilir. Türkiye'nin her halükarda daha fzlasına hazırlıklı olması lazım. Kış mevsimi de yaklaşıyor, o bakımdan, Türkiye'nin işi daha da zorlaşıyor.

Buna siyasi bir yorum eklemek gerekirse; Irak ve Suriye'de olup bitenlerden en başından bu tarafa AKP hükumetlerinin sorumlu olduğunu unutmamak lazım. Ama biz insani görevimizi yapmak durumundayız ve bu insanlara imkanlarımızın el verdiği ölçüde kolaylığı da sağlamak durumundayız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 3
  • cenk erdemli 9 yıl önce Şikayet Et
    LOĞOĞLU CHP'DEN İSTİFA ETMELİDİR.. en az 6-7 kere denk gelmişimdir. chp'de yüksek mevkide olmasına rağmen doğruya doğru diyen biri. tabi alışık olmadığımız bir durum olunca dikkat çekiyor.
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    AHA DA HABER7.COM'A YAZIYORUM. Bu Loğolu ..P'den ihraç edilmezse kurban kessin;o kesmezse onun adına ben keseceğim!
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    olmaaaazzzzzzzzzzzzzzzzz. sayın laloğlu olmaz bu işlerin hep sorumlusu Türkiyedir:)) nasıl söylersiniz bunu uyguladığı dış politakalardan dolayıdır hatta bu sınırdan zorla girmesi için silah verir karşı tarafa derken anladınız inşallah bu işin dünya projesi olduğu türkiyenin yanlızca yanlızca yaptığı topraklarını korumak olası kargaşayı dışarda karşılamk idi ama dış işler içerde kullanılınca nerden nereye geldiniz bir görseniz yada halkımız size nasıl inanayım dediğini duysanız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması