Biden, Erdoğan'dan özür diledi

ABD Başkan Yardımcısı Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak, Türkiye'ye yönelik ifadelerinden dolayı özür diledi.

Biden, Erdoğan'dan özür diledi
Biden, Erdoğan'dan özür diledi
GİRİŞ 05.10.2014 05:09 GÜNCELLEME 05.10.2014 09:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, Harvard Üniversitesi'ndeki konuşmasından dolayı özür diledi.

 

Beyaz Saray'dan AA muhabirinin sorusu üzerine gönderilen açıklamada, Biden'ın önceki gün Harvard Üniversitesi'nde sarfettiği sözlere açıklık getirmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradığı belirtildi.

Biden'ın, Türkiye veya bölgedeki diğer müttefik ve partnerlerin kasten Suriye'de IŞİD veya diğer şiddet yanlısı aşırıcıların büyümesine destek verdiği veya imkan sağladığına yönelik oluşan herhangi bir imadan dolayı özür dilediğini bildirdi.

Açıklamada, "Başkan Yardımcısı, ABD'nin, Türkiye dahil, IŞİD'in kaynaklarıyla mücadelede dünya genelindeki müttefiklerimiz ve partnerlerimizin yaptıkları fedakarlıklar ve taahhütlere büyük değer verdiğimiz konusuna açıklık getirdi. İki lider, ABD ve Türkiye'nin IŞİD ile mücadelede yakından çalışmasının önemini teyit etti" ifadesi kullanıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    ozuru ben kabul etmiyorum. yahudi de sakiz yapti ozuru sulandirdi hadi anladik onu zaten asla eski dostluk olmayacakti da bidonun ozuru vs vs hep sik sik oluyorsa ozur yetmez demkki bize karsi ve biraz daha verici olmalari gerekir madem hata yatilar odemesi olmasi lazim kuru ozuru alsin basina calsin bende kufur edeyim sonra ozur dileyeyim nasil?
    Cevapla
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Yeni TÜRKİYEM. Bir 10 yıl öncesine bir de şimdiye bakıyorum dağlar kadar fark var. Adam gibi adam'lar sayesinde bugünlere geldik şükürler olsun.
    Cevapla
  • ammar yasir 9 yıl önce Şikayet Et
    ha böyle yola gelin. haddinizi bileceksiniz artık...
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    hey gidi zaman heyy. bir zamanlar alcak sandalyede oturtulur, yanaklari oksanirdi cocuklar gibi..simdi ise ozur bile diliyorlar..Rabbim yar ve Yardimciniz olsun Uzun adam ve ekibine..
    Cevapla
  • adnan bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    CEVAPCI. ABD Başkan Yardımcısı Biden, müttefik gibi görünen ancak DOST OLMAYAN diğer batılı BARBARLARLA AYNI ÇAPTADIRLAR. şimdi biraz geriye bakalım = MİT TIRLARININ= paralel yapı tarafından pensilvanya GÜDÜMLÜ ÇEVRİLİP silah var; şu var; bu var; gibi KARALAMA KAMPANYASININ ARKA PLANI aydınlanıyor gibi =.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNKİ = MEMLEKETİN BAŞINDA eskisi gibi avuçlarını ovuşturan basiretsiz kişiliksiz değil de =ÖRS GİBİ SAĞLAM= DİRAYETLİ VİZYON SAHİBİ CUMHUR BAŞKANIMIZ VE BAŞBAKANIMIZ VAR. ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan