Çiçek'ten Ermeni soykırımı çıkışı

TBMM Başkanı Cemil Çiçek Kanada'da Türk toplumunun temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda ermeni diasporasına sert çıktı.

Çiçek'ten Ermeni soykırımı çıkışı
Çiçek'ten Ermeni soykırımı çıkışı
GİRİŞ 25.02.2015 09:26 GÜNCELLEME 25.02.2015 09:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanı Cemil Çiçek Kanada'da Ottawa ve Montreal'deki Türk toplumunun temsilcileriyle bir araya geldi. Çiçek, ermeni soykırımı yalanına tepki göstererek "Bizim tarihimizde kara leke yok. Kim ne halt ederse etsin" dedi.

İşte Cemil Çiçek'in o açıklamaları:

Bir ülkede sayısı bir elin iki katı kadar bir Ermeni nüfusu var. Adamlar parlamentoya gidiyorlar, 'Türkler bize soykırım yaptı hadi bir önerge verin'. Halbuki bizim orada 50 bin vatandaşımız, soydaşımız var. Oradaki 200 Ermeni bir araya geliyor, bir önergeyi verdiriyor, bizim 50 bin vatandaşımız bir araya gelip 500 kişilik bir dilekçe imzalatamıyor. Çünkü o dernek öyle bölünmüş, diğer dernek böyle bölünmüş. Sonuçta oradan karar çıkıyor ve biz de Türkiye'den geleceğiz ve iş işten geçtikten sonra 'Yapmayın, etmeyin bu doğru değil'. Onun için bir araya gelmenizi, teşkilatlanmanızı istiyoruz. Görüşleriniz, kanaatleriniz, tercihleriniz başımız üstüne. Bu demokrasinin gereğidir, biz buna saygı duyarız. Ama ortak konular söz konusu olduğunda bunların hiçbirisi bir ayrışma sebebi olmamalı."

DİASPORANIN KARALAMA KAMPANYASI

Ermeni diasporasının, tüm dünyada bir karalama kampanyası olduğunu anımsatan Çiçek, bunlar içinde de geçmişte almış olduğu kararlar nedeniyle Kanada gibi birkaç ülkenin önem arz ettiğini bildirdi.

"KİM NE HALT EDERSE ETSİN"

"(Karar alındı) denilerek burada kalınacak değil. Mutlaka yeni bir kısım teşebbüsleri, gayretleri olabilecektir. Biz tarihte yaşanmış bu olayların tüm yönleriyle ortaya çıkarılması noktasında her türlü teklife, her türlü çabaya varız. Biz arşivlerimizi açtık, başkaları da açsın. Bizim tarihimizde yüz karası olacak bir şey yok, bizim alnımız açıktır. Sabıkasız bir milletiz Allah'a şükür, bizim sabıkamız yok. Kim ne halt ederse etsin biz tertemiz bir milletiz.

YORUMLAR 5
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    dersimde sen ayaklancan devlete bas kaldircan devlet sana o donemde bisi yapmicak oylemi konyali.konyaninda adini agzina alma hain.
    Cevapla
  • garibyolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Derp: Farkımız olsun
    Cevapla
  • konyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    tabii 'Dersim' senin tarihin içinde değilse sayın bakanım...
    Cevapla
  • Derp 9 yıl önce Şikayet Et
    Türk lobisi kurun arkadaş, Türkler dünyanın her yerinde, üst mevkilerde, sayılarıda çok fazla.. Lobilik faaliyetlerini araştırın, nasıl/nerede/kime/nekadar rüşvet veriliyor, nasıl şantaj kuruluyor, nasıl birlik dirlik gösteriliyor, baskı kurulabiliniyor dünyada.. Adam gibi bir birleşik Türk lobisi kurarsanız sırtımız yere gelmez. Bide İslam Lobisi kurun, yahudilerden kat ve kat zengin dolu müslüman var, genel sayısı da müslümanların 100lerce kat fazla yahudilerden.. Lobi kurmayı bilmiyoruz, çünkü bu yahudi icadı. Öğrenmeli, ve hızlıca kurup mükemmel bir şekilde, en verimli ve başarılı yöntemlerle faaliyetlere başlamamız gerekiyor!
    Cevapla
  • fatihsakarya 9 yıl önce Şikayet Et
    yine yapmalıyız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!