Mevlüt Çavuşoğlu: Eşim beni tehdit etti

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nde 15 Temmuz hain darbe girişimine yönelik konuşma yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu eşiyle arasında geçen bir diyalogu da ilk kez anlattı

Mevlüt Çavuşoğlu: Eşim beni tehdit etti
Mevlüt Çavuşoğlu: Eşim beni tehdit etti
GİRİŞ 12.10.2016 18:46 GÜNCELLEME 12.10.2016 19:55
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nde idam cezasına yönelik soruyu yanıtlarken"Şahsen idam cezasına karşıyım" ifadelerini kullandı. Çavuşoğlu, parlamenterlere darbe girişimi sonrası eşiyle yaşadığı bir diyaloğu da anlattı.

Çavuşoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 

"Burada görev yaparken idam cezasının doğru olmadığını Belarus dahil anlatmaya çalıştık. Bu kolay bir süreç değil, bu süreci yönetmeye çalışıyoruz. Ben eşimi idam cezasının kötü olduğuna dahil ikna ettim. Eşim darbe girişiminin ertesi günü beni tehdit etti. Dedi ki idam cezası konusunda senin konumunu biliyorum. Ama bu sefer karşı çıkarsan senle ilişkilerimi gözden geçiririm. Ben hiçbir şey söylemedim. O anda tepki versem onun da tepkisi farklı olacak. 23 yıllık evliyiz ilk defa eşim beni tehdit ediyor. Benim eşim de o travmayı yaşadı."

YORUMLAR 44
  • sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu sözler 15 tenmuz gecesi dini için vatani için lideri için ölüme yürümüş bu millete hakarettir ben
    Cevapla
  • Isa 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletin beka'si ve huzuru icin idam sart. Ben Hollanda'da yasiyorum ve burada dogdum buyudum. Ama idami gerilik olarak tanimlamak bati ve seytan'in oyunudur. Avrupada tecavuz, cocuklara tecavuz, adam oldurmek diz boyu. Bunun tek bir sebebi var o da idam olmamasi. Idam'i istememek Allah'a; ben senden daha iyi bilirim idam gerekmez demektir. Allah idam'i nizam ve intizam'in esas kalmasi icin sart kilmistir. Bana bir tek arguman veremezsiniz idamin kotu olduguna dair. Onun icin Reis lutfen idam getir lutfen.
    Cevapla
  • Gucluer 7 yıl önce Şikayet Et
    Eşinizin ve halkin istegimi ABnin istegimi tercih sizin bakanim.
    Cevapla
  • derdest 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen muslumansan nasıl karşı oluyorsun idama?
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    şu an olayın şoku ülke olarak atlatılmış ve sakin bir şekilde düşünme imkanı olmuştur. bu sakinlikle diyoruz ki İDAM istiyoruz sayın bakanım ve mademki halkın çoğunluğu idam istiyor HALKI KARŞINIZA ALMAYIN Mevlüt Çavuşoğlu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!