Erdoğan'ı böyle karşıladılar! Dikkat çeken yazı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pakistan'da 'Yaşasın Pakistan-Türkiye kardeşliği' panoları ile karşılandı.

GİRİŞ 16.11.2016 16:27 GÜNCELLEME 16.11.2016 17:09
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan'a resmi bir ziyarette bulunuyor.Erdoğan ve beraberindeki Türk heyetini, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ile diğer resmi yetkililer karşıladı.Birçok bakanın bulunduğu Türk heyetinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da var.

DİKKAT ÇEKEN YAZI

Caddelere Türk ve Pakistan bayrakları asılan ülkede, bilboardlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin ve Başbakanı Navaz Şerif'in fotoğrafları yer aldı.Türk heyetinin kalacağı otelin önündeki panoda ise 'Yaşasın Pakistan-Türkiye kardeşliği' yazısı dikkat çekti.

YORUMLAR 74
  • berkyer 8 yıl önce Şikayet Et
    islamiyet mührünü dünyanın ortasına vuracağız . yaslıca türkmen beyliği
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş Pakistan'da olan Uzun menzilli füze,Savaş uçağı,Nükleer silah Teknolojisi gibi bir çok alanda ortaklıklar ve teknoloji transferlerini yapmalıyız.
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte budur Allah tüm İslam birliklerinin birleşmesini nasip etsin..
    Cevapla
  • Elele 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim için Türkiye neyse Azerbaycan odur Azerbaycan neyse Pakistan odur . Hakiki iki kardeş ülke
    Cevapla
  • fdltucson 8 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın müslüman kardeşliği
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'ye "yolsuzluk" soruşturması: Gülibrahimoğlu'nun şirketine kayyum atandı
Son dakika: Moskova'ya çok sayıda İHA saldırısı! Uçuşlar durduruldu