Erdoğan'ın daveti Kammenos'a battı! Skandal sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Yunanistan'ın eski dışişleri bakanı Dora Bakoyanni'yi külliyedeki törene davet etmesi Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos'a battı. Kammenos, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı seviyesiz açıklamada "Dora Bakoyanni, Sultan’a (Erdoğan’a) saygılarını sunmaya gidiyor" dedi.

Erdoğan'ın daveti Kammenos'a battı! Skandal sözler
Erdoğan'ın daveti Kammenos'a battı! Skandal sözler
GİRİŞ 09.07.2018 14:14 GÜNCELLEME 09.07.2018 14:14
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Türkiye karşıtı tutumunun şekli nedeniyle kendi ülkesinde dahi pek çok kez seviyesizlik ve lümpenlikle suçlanan Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, söz konusu tutumuna devam ediyor. Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün gerçekleştirilecek yemin törenine davet ettiği ülkenin eski dışişleri bakanı Dora Bakoyanni, bu daveti kabul ettiği için Kammenos tarafından hedef alındı.

TWİTTER’DAN BAKOYANNİ’Yİ HEDEF ALDI

 

 

Twitter hesabından "2 askerimiz Türkler tarafından rehin olarak tutulurken Dora Bakoyanni, Sultan’a (Erdoğan’a) saygılarını sunmaya gidiyor. SKAİ (ülkenin büyük özel kanallarından biri) ise tebrik telefonu dahi etmeyen Başbakan Aleksis Çipras’ın vatan haini olarak gösteriyor. Uyanın!" diyerek SKAİ’ın "Türk eroini tarafından maddi destek aldığını" öne sürdü.

KENDİ ÜLKESİNDEN BİLE TEPKİ ALDI

Seviyesiz açıklamaları nedeniyle Dışişleri Bakanlığı’nı pek çok kez kınama açıklaması yapmak zorunda bırakan aşırı sağcı Bağımsız Yunanlar partisi lideri Kammenos’a bu tweetin ardından kendi ülkesinde dahi tepki sesleri yükseldi.

SAĞDUYULU CEVAP

Öte yandan Kammenos ve benzeri aşırı sağ grupların hedef tahtasına oturttuğu Bakoyanni ise "İki ülke ilişkilerinin gergin olduğu bir dönemde böyle bir davet aldım. İletişim yollarını daima açık tutmak, en faydalı adım olacaktır" ifadeleriyle eleştirilere yanıt verdi. Bakoyanni’nin sağduyulu tutumu takdir topladı.

KAYNAK: DİRİLİŞ POSTASI
YORUMLAR 44
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulusun (köpek gibi), korkma ! Nasıl böyle bir imanı boğar, medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar?
    Cevapla
  • ökkeş 5 yıl önce Şikayet Et
    Serseri..
    Cevapla
  • Murad1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Kamenos tarih boyunca yediğiniz tokatlar senin beyin devrelerini yakmış bize bir marmaray kadar kadar yakınsın konuştuğun kelimelere dikkat et zira bu ara her yere deniz altından bağlantı yapıyoruz egeye de bir egeray döşeyip senin evinin önünden alırız akbil bizden
    Cevapla
  • Erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu tur tepki verenler hep zionist israil usaklari. geert wilders oyle avusturya daki adam da oyle mesela hepsi zionist usaklari f35 s400 karsi olanda engel olmaya calisan yine israil onlari durduracak olan ulkenin turkiye oldugunu anlamis olmalilar
    Cevapla
  • evren 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu dombili hala konuşuyor mu?:))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi