PKK-Alman işbirliği tescillendi

PKK ile her fırsatta Türkiye’nin kuyusunu kazan Almanlar arasındaki ilişki iyice alenileşti. BDP'liler Marksist teorisyen Rosa Luxemburg’u anma törenine adeta çıkarma yaptı.

PKK-Alman işbirliği tescillendi
PKK-Alman işbirliği tescillendi
GİRİŞ 17.01.2012 11:19 GÜNCELLEME 17.01.2012 11:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ersoy Metehan'ın haberi

PKK yandaşları, Almanya’da ‘BDP’li belediyeler üzerinden terör örgütüne para aktardığı’ iddialarıyla gündeme gelen vakfa ismi verilen Marksist teorisyen Rosa Luxemburg’u anma törenine adeta çıkarma yaptı.

Terör örgütü PKK yandaşları, Almanya’da ‘BDP’li belediyeler üzerinden terör örgütüne para aktardığı’ iddialarıyla gündeme gelen vakfa ismi verilen Marksist teorisyen Rosa Luxemburg’u anma törenine adeta çıkarma yaptı. BDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü’nün de katıldığı törende, Öcalan posterleri taşındı.

ÖCALAN POSTERLERİNİ TAŞIDILAR

Marksist-Leninist terör örgütü PKK, kendisine kol kanat geren Almanlar’a diyet borcunu ödüyor. Alman aşırı komünist parti Die Linke’nin ‘manevi’ lideri Rosa Luxemburg, ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı. Berlin’deki törene PKK yandaşlarının geniş katılımı gözlerden kaçmadı. BDP’li vekil Ertuğrul Kürkçü’nün de katıldığı tören adeta PKK şovuna döndü. Tören boyunca İmralı canisi Abdullah Öcalan’ın posterleri taşındı. Öcalan’ın tecrit edildiğini öne süren PKK’lılar, sık sık “Öcalan’a özgürlük” sloganları attı.

ÖRGÜTÜN YAYIN ORGANINDAN TÖRENE GÜZELLEME

Törenin sonunda Rosa Luxemburg’un mezarına karanfil bırakılırken, örgütün yayın organı Fıratnews’in, anma törenine geniş yer ayırması dikkat çekti. Sabahın erken saatlerinde başlayan törene Avrupa’nın birçok ülkesinden yaklaşık 10 bin kişinin katıldığını yazan Fıratnews, Luxemburg’un mezarını on binlerce kişinin ziyaret etmesinin beklendiğini savundu.

ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

PKK’nın anma törenine büyük ilgi göstermesi, “Kendisine kucak açanlara diyet borcunu ödüyor” şeklinde yorumlandı. Rosa Luxemburg’un ismi, Başbakan Erdoğan’ın “Alman vakıfları PKK’ya yardım ediyor” sözleriyle gündeme gelmişti. Türkiye’de faaliyet gösteren 5 Alman siyasi vakfından biri olan ve Rosa Luxemburg’un adını taşıyan vakfın, Türkiye’nin üniter yapısını bozmaya yönelik faaliyetlerde bulunduğu iddia edilmişti.

“EBERT’İN MİSYONUNU ROSA ÜSTLENDİ”

Akit’e konuşan Talip Doğan Karlıbel, Türkiye aleyhine yürüttüğü faaliyetler iyice deşifre olan Ebert’in misyonunu, fiilen Türkiye’de gözükmeyen aşırı komünist Sol Parti DIE Linke’nin Rosa Luxemburg Vakfı’nın üstendiğini söylemişti. Karlıbel şunları kaydetmişti: “Sosyal Demokratlar’dan kopma aşırı komünist DIE Linke’nin vakfı Rosa Luxemburg, fiilen Türkiye’de gözükmese de 3-4 yıldır İstanbul, Ankara ve İzmir’de faaliyetlerini sürdürmektedir. İlginçtir bu vakıf Ebert Vakfı’nın faaliyetlerini üstlenmiştir. Çünkü Ebert’in bizdeki sicili bir hayli kabardı. Bozuk bir sicili olduğunu artık herkes biliyor. 2008 yılında CHP’nin vakıftan aldığı parayla ilgili belgelerden ve bölücü faaliyetlerinden dolayı atacağı adımların ne anlama geldiğini devletin birimleri biliyor. Bu yüzden Ebert’in misyonunu aşırı komünist partinin vakfı üstlendi. Bunlar birbirinden bağımsız gözükse de amaçları aynı. Tek merkezden kumanda ediliyorlar.”

YENİ AKİT

YORUMLAR 3
  • cengiz önder 12 yıl önce Şikayet Et
    BEN DEVLET OLSAM. Devletin yerinde ben olsam doğu ve güneydoğudaki vatandaşlarıma marksist,ateist ve islam karşıtı söylemlerin ne anlama geldiğini anlatsalar inanıyorumki bu müslüman kürt vatandaşlarımız BDP lileri taşla kovalamazlarsa ben adımı değiştiririm
    Cevapla
  • Metin Yazar 12 yıl önce Şikayet Et
    Komunizm,ateizm,ırkçılık.. PKK'lıların,Kürtçülerin komunist,marksist,ateist ve ırkçı olduklarını söylediğimizde "Hadi canım bu devirde komunistlik mi kaldı? Bir insan aynı zamanda hem komunist hem ırkçı olabilir mi?" diye aptalca cevaplar veriyorlardı. Marksizm mikrobu çok etkili bir mikroptur,hiç bir zaman ölmez sadece kontrol altında tutulabilir. Milletlerin bünyelerı zayıflayınca mikrop yeniden faaliyete geçer. Kürtlerin bünyesi maalesef devletin de işgüzarlığı ile zayıf düştü.Kürtçü hareket Kürtleri sosyalistleştiriyor,ırkçılaştırıyor. En islamcı gibi görünen Kürtler bile KÖRLERLE YATA YATA,SONUNDA YATAKTAN ŞAŞI KALKIYORLAR. Kürtçü hareketin başı hala Abdullah Öcalan'dır. Öcalan dün olduğu gibi bugün de ırkçı ve ATEİST bir sosyalisttir. Hatta "Ben tanrıyı aşarak yarı tanrı oldum" diyerek kendisinin yarı tanrı yarı insan olduğunu iddia etmektedir.Altan Tan gibi islamcılar(!) işte bu adamın peşine takıldılar ve artık islamcılık değil Kürtçülük yapıyorlar.
    Cevapla
  • Berk Can 12 yıl önce Şikayet Et
    Bakacakmısınız??. Madem bu kadar alenileşti ise türk hükümetide durup bakacakmı. gereken yapılsın o zaman bunların hepsinin kökünü kazımak gerekiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede