Felç mi, yoksa öldü mü? Esed günlerdir kayıp!

Esed'in önce komada olduğu ve sonra da öldüğü iddiaları dünya gündemine bomba gibi düştü. Rejim iddiaları yalanladı ancak Esed'ın hayatta olduğuna dair somut bir delil sunamadı.

Felç mi, yoksa öldü mü? Esed günlerdir kayıp!
Felç mi, yoksa öldü mü? Esed günlerdir kayıp!
GİRİŞ 31.01.2017 10:47 GÜNCELLEME 31.01.2017 14:58
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Suriye’de son günlerde farklı bir hareketlilik yaşandı. Bir çok farklı medya kuruluşu Esed’in felç geçirdiğini, komada olduğunu ve  öldüğünü iddia etti, rejim iddiaları yalanladı ancak somut bir delil sunamadı. İddiaların üstüne  Esed'in günledir ortada olmaması kafaları karıştırdı.

İLK KOMA İDDİALARI GÜNDEME GELDİ

Yaklaşık 10 gün önce göz şikayeti ile hastaneye başvuran Esed'in beynin tümörü olduğu ve komada olduğu ileri sürülmüştü.

EL CEZİRE MUHABİRİ: FELÇ GEÇİRDİ

Öte yandan El Cezire  muhabiri Faysal Kasım ise Esed'in felç geçirdiğini ve vücudunun yüzde 70'inin iptal olduğunu anca şuurunun açık olduğunu ileri sürdü. Esed rejimi yanlısı Lübnanlı Al-Diyar Gazetesi de Esed'in felç geçirdiğini doğruladı.

FRANSA: KORUMASI ÖLDÜRDÜ

Bu aşamada Fransız Gazetesi Le Point 'in 'Esad koruması tarafından öldürüldü' iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Esed'le ilgili gizli ses kaydı ortaya çıktı

RESMİ MAKAMLAR YALANLADI AMA GÜNLERDİR KAYIP

Peş peşe gelen bu iddiaların ardından Suriye'de resmi makamlardan yalanlama geldi ancak Esed’in hayatta olduğuna dair somut bir delil sunulmadı. Üstelik her olayda anında televizyona canlı yayına çıkıp açıklama yapan Esed'in bu son iddialar karşısında hala ortaya çıkmaması kafaları karıştırdı.

RUS ASKERLERİ NÖBET TUTUYOR

Esed'in sağlığı ile ilgili tartışmalar sürerken Rus askerlerinin bu süreçte kamu binaları önünde sıkı güvenlik önlemleri alması ve Esed'in kimseyle görüştürülmemesi da iddiaları güçlendirir yönde.

YORUMLAR 78
  • Hasan Demir 7 yıl önce Şikayet Et
    Belki soğuk algınlığı vardır
    Cevapla
  • Kalem Abi 7 yıl önce Şikayet Et
    Öldü haberini çıkarıp estetik ameliyatla tanınmamak için yüz şeklinde oynama yaptırıp yurt dışına kaçırılabilir daha sonra geçiş hükümeti ve millet esadı unuttu yemezler geberdiğini görmek isteriz. Öldü haberlerine ancak onun leşini görünce inarım cenazesinde leşini görmeden gömmemeliler.
    Cevapla
  • Dem 7 yıl önce Şikayet Et
    2011 den bu zamana kadar belki Esad 100 kere öldü, 50 kere kaçtı hatta rus savaş gemisinde, yada sığınma istiyor. Adam daha dün savaşta çocuklarını kaybetmiş asker aileleri ile görüştü. her şeye zıplamayın
    Cevapla
  • gökhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Zalim Esed cehennemle aranda bir adım var.
    Cevapla
  • sivas58 7 yıl önce Şikayet Et
    bu islam düşmanı en kısa zamanda acılar içinde gebermeli...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!