Hollanda gözaltı sayısını açıkladı!

Rotterdam polisi, Hollanda hükümetinin diplomatik skandala neden olan uygulamalarını protesto eden 12 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Hollanda gözaltı sayısını açıkladı!
Hollanda gözaltı sayısını açıkladı!
GİRİŞ 12.03.2017 14:25 GÜNCELLEME 12.03.2017 14:25
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş izninin iptal edilmesi, ardınan Rotterdam Başkonsolosluğu önünde bekleyen Türk kökenli vatandaşlar ile buluşmak isteyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'yı 5 saat beklettikten Almanya'ya gitmesini zorlayan diplomatik skandallar halkası, polisin binlerce vatandaşa sert müdahalesi ile son bulmuştu.

7 YARALI, 12 GÖZALTI

Rotterdam polisi, bugün AA'ya verdiği bilgide köpekli müdahalede 7 kişinin yaralandığını ve 12 kişinin tutuklandığını açıkladı. Ancak görgü tanıkları, yaralı sayısının çok daha fazla olduğunu belirtiyor. 

Hollanda polisinin basın sözcüsü Patricia Wessels, 12 kişinin polisin emrine uymadıkları için gözaltına alındığını söyledi.

YORUMLAR 15
  • önce vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    yıllarca bu acımasız faşis gaddar kanemici sömürgeci haçlı ittifakı ülkeleri kendilerini tarihde medeni görgülü hakyemez insan hakları savunucusu avrupalı diye tanıttırdılar bakın onların gözünde şimdi türk devleti terör türkler ise terörist oldu işte batının vahşi yüzü türk vatandaşlarımıza sesleniyorum onurunuzla gururunuzla hiç kimsenin oynamasına izin vermeyin başınızı dik tutun yer yüzünün en onurlu milleti sizlersiniz allahın izni ile zafer yakındır
    Cevapla
  • VÉNUS HOTTENTOTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Soykirim isbirlikcisi Hollanda NAZISM 1992 (BosnaHersek : SEBRENITSA katliyami)
    Cevapla
  • VÉNUS HOTTENTOTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Demekki Hollandali Polisin emrine uymamislar'mis mis, bak sen su ise ? Türk Polisi emrine uymayan FETÖ ve PKK'li terorist sempatizanlari içeri aldiginda dünya'yi ayaga kaldiran Avrupa = Hollanda'ya baksen simdi ! Rahmetli Sakip Sabanci'nin ifadesiyle wah wah wah ki ne wah..
    Cevapla
  • 7.mehmed 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet diyoruz hazmedemiyosun hollanda,bu hazimsizliğina tek çare soda içeceksin belki referandumdan sonra iyi gelir sana
    Cevapla
  • Arif 7 yıl önce Şikayet Et
    Göze göz dişe diş ...!ey aydın geçinen yobaz avrupa ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!