ABD en büyüğünü yapacak! O tarihi bekliyorlar

Türkiye'nin tüm uyarılarına karşı terör örgütü PYD'ye her türlü desteği veren ABD silah sevkiyatlarına devam ediyor.

GİRİŞ 20.05.2017 14:31 GÜNCELLEME 20.05.2017 15:35
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump’ın PKK’nın Suriye uzantısı PYD’ye silah verilmesi talimatını onaylamasının hemen ardından bölgeye çok sayıda ağır silah ve zırhlı araç sevkiyatı gerçekleşmişti.

TÜRKİYE'NİN UYARILARINA KARŞI SEVKİYATA DEVAM EDİYORLAR

Uzun zamandır pahalı ve ileri teknoloji askeri malzemeleri terör örgütüne veriyor. Gece görüş cihazları, lazer işaretleme sistemleri, havan sistemleri, piyade tüfekleri, hava savunma füzesi, zırhlı araçlar ve çeşitli mühimmatlar... Ancak ilk sevkiyatlarda tank ve zırhlı personel taşıyıcı yoktu.

BÜYÜK SEVKİYATI HAZİRAN'DA YAPACAKLAR

Ankara'ya ulaşan son istihbarat raporuna göre, Terör örgütüne desteğini bir adım daha ileri götüren ABD'nin asıl sevkiyatı henüz yapmadığı ortaya çıktı. ABD büyük sevkiyat için Haziran'ı bekliyor. ABD'nin Haziran ayı içerisinde yapacağı sevkiyatta çok sayıda tank, zırhlı personel taşıyıcı ve bunun gibi ağır silahlar başta olmak üzere bir çok mühimmat ve askeri lojistik malzeme bulunacağı öğrenildi. 

SİLAHLARIN KAYDI YOK

ABD’nin gönderdiği bütün askerî lojistik malzemeleri, 2014’ten bu yana örgüt içinde İngilizcesi çok iyi olan 5 kişi teslim alıyor. Örgüte teslim edilen silahların ilk 4 araç dışındaki hiçbirinin kaydı tutulmadı. 

YORUMLAR 86
  • el muzaffer daima 6 yıl önce Şikayet Et
    böyle izole olsunlar. silahlar onları toplayıp bir araya getirecek, yok olacakları günü netleştiriyorlar. abd bize yardım etmiş olur. gerilladan düzenli bir ordu, bize karşı top yekun savaş ve yok oluş.bu iş yürek ister,silah sonra..tarihte devlet olamamışsın, dünya imparatorunun oğluna bulaşacaksın?
    Cevapla
  • vanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuzda bu aziz millette çanakkale ruhunu gördüm bizde bu iman oldukça kafir bizden bir karış toprak alamaz biz bu toprakları aldığımız fiyata veririz kanla aldık kanla veririz bu arada amerika pyd pkk deaş ne kadar düşmanımız varsa tarihimizi iyi okusun hiç bir ülke tarihte Türkü esaret altına alamamıştır biz ya ölürüz ya hür yaşarız ama asla esaret altına girmeyiz buda böyle bilinsin TSK lerine sesleniyorum din vatan namus için ölmeye hazırım ben
    Cevapla
  • şahintürk 6 yıl önce Şikayet Et
    ikinci Çanakkale çok yakın abd de yalakası olan köpeklerde avucunu yalar çok canımız gider ama dünyanın şeklide değişir hadi hayırlısı Allah tan
    Cevapla
  • Rıfkı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde Abd askerleriyle Silahlarıyla ve teröristleriyle hepsini vurur geçeriz reis bunlar havanda su dövüyorlar
    Cevapla
  • üsdat 6 yıl önce Şikayet Et
    Kafire güvenmi olir yakip yikmak gerek o bölgeyi uyari frlan dinlemez bunlar is bize kaliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı